A perverz politika pedofil pókerarca, avagy Kaleta Gábor

Kaleta Gábor, aki perui nagykövetként szolgálta a keresztény, magyar nemzetet, felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság, mert számítógépén 19000 gyermekpornó képet találtak. Ezzel különösebben nem kívánok foglalkozni.

Kaleta, mint a rendszer emblematikus alakja

Mert kiválóan mutatja a Fideszt valódi lényegét, igazi arcát. Trócsányi László igazságügyi minisztersége alatt ugyanis a minisztérium sajtófőnöke volt. Ez kicsit durva. Ennek a minisztériumnak a feladata nevében is foglaltan az igazság érvényesülésének segítése. Egyik legfontosabb funkciója a törvényalkotásban való részvétel. Ő irányításukkal dolgozzák ki a legfontosabb törvényeket, pl. az Alkotmányt, a Büntető törvénykönyvet, a Polgári törvénykönyvet stb. De nem csak igazságszolgáltatási jellegű törvényekkel van dolguk, hanem semmilyen más törvény sem kerülhet a parlament elé miniszteri ellenjegyzés nélkül.

Egy sajtófőnök mindig a legfelsőbb vezetés szintjén van

Értesül a legfontosabb új információkról, jogszabály tervezetekről, megalkotásuk indokairól. Ő a minisztérium arca kifelé. Elképzeltem, amint Kaleta reggel felébredt, és férfinak érezte magát. Ezért leült a gép elé, gyorsan keresett egy mozgalmas pedofil pornót, aztán rárántott. Majd megkönnyebbülve, felfrissülve, új emberként elment szolgálni a keresztény, mélymagyar haza igazságát. Tájékoztatón beszámolt a sajtónak a Büntető Törvénykönyv legújabb, Fideszes szigorításairól. Kicsit narancs színű volt még a feje gyorsan megemelkedett vérnyomástól, de hűen szolgálta a Főmérnök legújabb igazságát.

Borzasztó ország, borzasztó rendszer lettünk mi!

Ilyen alakok csak akkor kerülhetnének egy normális államban az igazságügyi minisztérium közelébe, ha azon keresztül kegyelmi kérvényt nyújtanak be. Nálunk viszont lebukása után is védte a rendszer. A TEK hozta haza, és egy évig titkolták, dugdosták bűneit. Mert a mi kutyánk kölyke. Akkor is, ha egy perverz szörnyeteg. Orbán megmondta, senki nem hagy az út szélén. Persze nem a szerencsétlen sorsú, normális, magyar emberekre vonatkozott ez, hanem a maffia tagjaira.

Olyan perverz ez, mint az egész magyar jogalkotás,

ami a minisztérium egyik legfőbb feladata. Normális országban felmerül egy általános társadalmi jelenség, amely ezért tiltó, segítő, vagy rendező szabályozást igényel. Erre társadalmi egyeztetés után hoznak egy többszörösen megvitatott törvényt. Nálunk viszont nem általános jelenségekre alkotnak szabályt. Hanem ha valamelyik Fideszes seggnyaloncnak, vagy a Vezérnek szüksége van egy törvényre, hogy gazdagodhasson, lophasson, nagyobb hatalmat szerezhessen, akkor az ő egyedi esetére alkotnak egy törvényt. Pl. hogy Mocsai Lajos kézilabda edző a korábban mindenki mástól elvárt tudományos munka teljesítése nélkül lehessen a Testnevelési Egyetem rektora. Vagy, hogy a Főmérnök a járványra hivatkozva rendeletileg kormányozhassa az országot, mint egy középkori abszolút uralkodó.

A magyar jogalkotás pontosan olyan perverz, mint minisztériumának sajtófőnöke volt

És a mocsok csak terjed tovább. De vége lesz egyszer, és nem is sokára! Nagyon nehéz lesz ezt a sok kifacsarodott gondolkodású, erkölcsileg eltévelyedett, normális irányt vesztett hivatalnokot, bírót, rendőrt, ügyészt, gazdasági vezetőt kisöpörni az államszervezetből. De megtesszük barátaim, mert a hazánkat nem hagyhatjuk a tolvajok, és erkölcsi hullák kezén!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük