A Professzorok Batthyány Köre bottal sem piszkálná a Figyelőt!

Mint arról beszámoltunk, a Fidesz-hű Figyelő a náci időt idéző módon listázta az olvasatában Soroshoz köthető civileket. Az ocsmányságtól még a kormánytól nem nagy távolságra álló Professzorok Batthyány Köre is elhatárolódott.

„Úgy látszik, még nem mindenki bízik a szeretet és összefogás erejében.

A Figyelő című lap egy szerzője ugyanis arra az alantas vállalkozásra adta a fejét, hogy összeírja a Sorosnak elkötelezett magyar polgárokat. Mondhatná valaki: ez jó kis hecc, hiszen úgysem lesz semmi következménye. Mert valóban nem lesz. A szerzőnek és a szerkesztőnek tudnia kellene azonban, hogy hazánkban mindig vannak, akik az ilyen listába szedéstől – általában jó okkal, még ha ezúttal ok nélkül is – megijednek. 

Az esetet úgy fogják szertekürtölni az egész világon, hogy Magyarországon az agresszív nacionalista oldal győzelme nyomán, íme, máris úrrá lett a rettegés. És kiváló alkalom nyílik arra is, hogy a CEU-ügy után a meghasadt értelmiség két ága közé újabb éket verjenek. Elvből ellenezzük a listakészítést, bármilyen személyeskedő ellenségkép kialakítását és terjesztését. 

A Professzorok Batthyány Körének elnöksége”

(forrás: MTI)

Somos András: Követelem, hogy 24 órán belül tegyetek fel a listára!

Vegyenek fel a Soros-bérencek listájára!

Chikán Attila, a “Soros-zsoldos”

Aggódásra semmi ok: lehet még jelentkezni a Soros-szaknévsorba!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük