A Puskás Aréna még mindig fényárban – Onnan küldik üdvözletüket a János Kórháznak!

Mint arról beszámoltunk, a Puskás Aréna a nyitó meccs óta teljes kivilágításban tölti üres napjait. Ez cirka 1.000.000.- millió adóforint naponta, amit -ne legyen kétség- mi fizetünk. Ezzel egy időben a János kórház leadta a Mikulásnak kérését vécépapírra, fertőtlenítőszerre, stb….

2019. Magyarország

Mielőtt a demagógia vádja érne, gondoljanak csak bele abba, hogy Ön, vagy hozzátartozója kényszer Magyarországon gyógyulni például a Jánosban -de mondhatnánk bármelyik állami fenntartású kórházat is- és a legalapvetőbb dolgok sem állnak rendelkezésére. Ha mindezt számba vették és még utána is demagógnak tartják a párhuzamot, akkor magamra veszem és azzá válok.

Rossz nyelvek….

Az “utca embere” úgy tartja, hogy ha leoltanák a díszkivilágítást az arénában, akkor teljes Zugló sötétbe borulna. Azt beszélik, hogy valamit elrontottak a villanyszerelésnél -hiába, Mészáros gázszerelő, nem érthet mindenhez- ez okozhatja a galibát.

Radnóti Zoltán rabbi közösségi oldalán írt a témáról:

“…ott mentem el tegnap a puskás aréna mellett…. és égett a kivilágítás. Sokak szerint egyfolytában ég.

Ha az én lakásomban kb 500 wattnyi (0,5 KWh) lámpa ég esténként, akkor itt ennek legalább a 100.000 szerese, azaz 50.000 watt.

 • Az áramdíjak ma: A1 – I. tömb (1320 kWh/év fogyasztásig)
 • Áramdíjak: nettó 13,34 Ft/kWh,
 • Rendszerhasználati díj: nettó 14,47 FT/kWh, ÁFA mértéke 7,51 Ft/kWh,
 • Áramdíjak összesen: bruttó 35,31 Ft/kWh.

Mondjuk ők megkapják bruttó 20 forintért (hahaha), az azt jelent, hogy óránként 1.000.000 forintot világít el a Puskás…

Onnan küldjük üdvözletünket a János Kórháznak!

Amit egyesek két kézzel öntenek ki az ablakon, azt a kórházak próbálják összegyűjteni (értsd: összekoldulni) a betegek hozzátartozóitól és a jóérzésű magyaroktól…”

Nem hiába mondta Dzsudzsák….?

Megáldották, de akkor most mi van?

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “A Puskás Aréna még mindig fényárban – Onnan küldik üdvözletüket a János Kórháznak!

 • Avatar
  2019.12.04 - 19:37
  Közvetlen hivatkozás

  Igen…, fényárban úszik. Aki a Keletiből megy a vonattal, van bőven ideje-módja, hogy szemlèlgesse, s vigye hírünket szerte-széjjel erre is, arra is. No, meg az sem mellékes, hogy minden épeszű ember jogosan irritál ez a “ki ha én nem” kivagyiság és bugris dölyfösség, s mivel kizárt, hogy ezen adottságú emberek a ner sorait gyarapítanák…,( mármint akiket irritál az esztelen pazarlás…), naná, hogy megéri a szotyihuszárnak, hogy tobzódjon arénája a fényárban. Csakhogy tudjuk, hol a helyünk őkipcsakos spermiumságához képest. Merthogy véssük jól az agyunkba, mi ellenzék-ellenség egyebek…, MERT MEGTEHETI, s BÁRMIT IS MEGTEHET…, amit csak akar a bonsaiduce. Kemény egy helyzet, az biztos…, jó lenne, ha a mi sziriuszküldötte álmodozónk csak elcsúszna már egy banánhéjon. Mindent összevetve…, HERGEL MINKET a ge*i… .

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük