Az eset, amikor Juszt László “slágfertigsége” csődöt mondott….

Azt azoknak is el kell ismerniük, akiknek nem a szíve csücske Juszt László, hogy jól és gyorsan jár az esze és nem jellemző rá, hogy ne tudjon csípőből reagálni a vele történtekre. És mégis megesett….

“Nem dicsekvés, de ritkán fordul elő velem, hogy valamire nem tudok reagálni. Ma megtörtént….”

-kezdte közösségi oldala bejegyzését az egykori televíziós.

“A MOM park előtti pultnál éppen aláírtam az ellenzék népszavazási listáját, ami tudvalevőleg egyrészt a Diákváros helyére tervezett kínai kommunista elitegyetem, a Fudan elleni tiltakozás ügye, a másik az álláskeresési járadék folyósítási idejének meghosszabbítása. Az első a hazánkat eladósító otromba rablás, a másik a tisztességes többség megélhetéséről szól. Éppen aláírtam, amikor egy ötvenes nő ment el mellettünk, s csak úgy mellékesen, szinte kiabálva odamondta:

“Írd csak alá, ha azt akarod, hogy a migránsok megerőszakolják az unokádat!”

És már tovább is ment.

Vajon hány ilyen “agyavesztett”, lebutított, egy bites dönt majd a sorsunkról és persze a saját kizsákmányolásáról is április 3.-án?”

A kommentekből….

“A megosztottság, vad gyűlöletett szított /orbaan/ magyar-magyar ellen. Ez megbocsáthatatlan.”

“Azért van egy kis remény ! Én több , eddig igazán elvakult fideszest ismerek , akik mára már megvilágosodtak ! Az a durva , hogy jobban gyůlölik a fideszt mint aki sosem szerette .”

“Fogalma sincs, hogy miről hablatyol! Csak éppen előrángatott a tudatalattijából egy belé táplált propaganda szöveget! Biztosan nagy büszkén ment tovább, abban a tudatban , hogy ő milyen kis okos………”

“Van egy olyan megérzésem, hogy forró év lesz a 2022! Sajnos nem látom a békés átmenetnek a szikráját sem! Érdemes felkészülni a legrosszabbakra is!”

 

“Nem ismeretlen.ez az amikor az állami média propagandàja célt ér.De minden népnek olyan kormánya van amilyent megérdemel.Kemény mondat de igaz.Ha a magyaroknak orbán kell akkor megkapják.”

“És vajon hány ilyen egy bites van, aki nem tudja, hogy az álláskeresési járadék 3 hónapon túli folyósítását az unió fizette volna,de viktorka nem kérte mégse?”

“Csak végig kell olvasni néhány kommentet ,a hirdo.hu, a magyar demokrata, a pesti srácok a vadhajtások !!! cikkei alatt, de most már rengeteg befészkelte magát a demokrata oldalakra is , és a választ meg is találhatjuk. Qrva sok!”

“Sok! Tegnap a helyijáraton pontosan ezzel találkoztam!”

 

“Én is 50+ – os vagyok, de ezt a hülyítést sosem veszem be, de a többit se! Anno a Keleti pu-n keresztül kellett utazni, millió migráns “SZART” se csinált, csak ott volt, mert ott kellett lennie! Lehet hogy sokan elfelejtették: van Pszichiáter!”

“Rengeteg! Ennyi mafla megvezetett , lebutitott csoró nyugdijas aki lassan a farhátat sem képes megvenni de eltozult arccal migránsozik , komcsizik libsizik — fröcsög a gyűlölettől , kevés országban van! Átmosták az agyukat jól!”

’’ Vannak okos emberek, akik tehetségtelenek. És vannak tehetséges emberek, akik nem okosok. És aztán végtelen tömegben vannak, akik nem okosok, nem is tehetségesek. Végül mindig ezek győznek. Márai Sándor. Szomorú . . . .”

Kapcsolódó

Az eset, amikor Juszt László "slágfertigsége" csődöt mondott....

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Az eset, amikor Juszt László “slágfertigsége” csődöt mondott….

  • 2022.01.12 - 15:23
    Közvetlen hivatkozás

    Sajnos ezekből,ilyenekből áll a fidesz szavazóbázisa.Ezek,(és a fideszes matek) miatt tudott harmadszor is kétharmadot csinálni a maffiabanda. Fodrásznál akaszkodott össze egy (nagyon-nagyon buta) vérfideszes nő,és egy fidesz-ellenes.Nemsok híjja volt,hogy nem kaptak hajba.A fideszes nő,mint akit felhúztak,vég nélkül szidta Gyurcsányt,és sorolta a bűneit.Esélye se volt senkinek,hogy akár csak egyszer is közbevágjon.És sajnos kevesen vannak,akik megvilágosodnak,és meglátják a valót,hogy az orbán-banda mit művel.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük