Az LMP haláltusája? Szél Bernadettet eltiltották a pártelnökségtől, de…..

Az LMP etikai bizottsága 3 évre eltiltotta Szél Bernadettet mindenféle párttisztség ellátásától, de – most figyeljenek, hátha megértik!  – nem kell lemondania a társelnökségről. Mi van??????????

Komoly, országvezetésre készülő párt… persze…

A 24.hu értesülése szerint az LMP etikai bizottsága Szél Bernadett társelnököt és Ungár Péter országgyűlési képviselőt három évre eltiltotta minden párttisztségtől, ennyi ideig kongresszusi küldöttek sem lehetnek.

Lehet Mocsok a Politika

A döntéshozók azért büntették a két politikust, mert az április 8-i választás előtt – a grémium szerint a kongresszus és a politikai tanács döntésével szembemenve – tárgyalt a választókerületi visszalépésekről, azaz szervezte a koordinációt. Ungár ezen kívül a Ron Werber szerződése körüli anomáliák miatt is felel. Úgy tudjuk, az ugyancsak országgyűlési képviselő Schmuck Erzsébet megúszta kétéves eltiltással.

Az LMP kampányfőnöke Schmidt Máriával egyeztetett a kampány alatt

Tovább is van….

A portál úgy értesült továbbá, hogy az említett képviselőkön kívül az etikai bizottság büntette az olyan LMP-politikusokat, akik visszaléptek a választás előtt. Ennél rosszabbul járt a végül mandátumot szerző MSZP-s Kunhalmi Ágnes körzetében visszalépő Kassai Dániel, akit kizártak a pártból. Az ő főbűne nem is a visszalépés volt, hanem az, hogy a párt szerint kiszivárogtatta azt a hangfelvételt, amelyen Hadházy és Sallai Róbert Benedek egymásnak estek.

Sallai Róbert Benedek és Hadházy ölre mentek! – A helyzet fokozódik

Nem mindenkivel volt szőrös a szív….

Sallai Róbert Benedeket, a párt egyik alapítóját, korábbi országgyűlési képviselőjét első fokon kizárták a pártból, amiért nekiment Hadházynak, ám az etikai bizottság most úgy döntött, az SRB becenéven ismert politikus ugyan öt évig nem viselhet párttisztséget, de az LMP tagja maradhat.

A fentiek alapján megállapítható, hogy nem érte nagy veszteség az országot, hogy nem kerültek a nagy fortyogó üst közelébe!

Ki hozta nyilvánosságra Sallai R. Benedek bunkóságát? – Szorul a hurok az LMP-ben?

Schiffer szerint a Hadházy-Sallai balhé csak a jéghegy csúcsa

Sallai, a kulturált

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük