Az új NER-dili az autó- és motorversenyzés – A köznek 110.000 milliójába fáj, cirka 11.000.-/fő! Hány fős is az Ön családja?

“Bőgjenek hát a motorok! Gratulálok Hajdúnánásnak és képviselőjének, Tiba Istvánnak.” – így reagált Orbán Viktor egy éve Facebook-oldalán a 65 milliárd forintból épülő MotoGP-pályához. Arról már hallottunk, hogy Kósa Lajos motorkedvelő. A “nagy vas” iránti érzelmeit kiélendő, közösségi oldalán jelezte, hogy Debrecen nem csak bevállalná az atlétikai vb megrendezését is, de a motoGP-futam is kedvére van.

Kósa-öröm: Kelet-Magyarország felkerül a motorsport világtérképére

Támogatási rendszert hoz létre a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. annak érdekében, hogy felkutassa és felkarolja a legtehetségesebb magyar autó- és motorversenyzőket

– jelentette be csütörtökön Palkovics László, aki

minisztersége mellett az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztos is.

Palkovics arról beszélt, az ITM által alapított HUMDA Zrt. egyik legfontosabb törekvése az autó- és motorsport népszerűsítése és fejlesztése. Ennek érdekében alakították ki a nemzetközi szintű tehetségkutató és utánpótlásnevelési rendszert, melynek segítségével a lehető legtöbb fiatal

„belekóstolhat az autó- és motorversenyzés világába”.

A program első pályázati időszaka várhatóan 2021 őszén indul,

és kezdő szinttől nyitott lesz minden autó- és motorsport szakág versenyzője számára, mondta. Csaknem száz versenyzőről van információjuk, akiket támogatásra esélyesként kezelnek,

-mondta Michelisz Norbert, a HUMDA igazgatósági tagja.

Kósa Lajos március közepén hirdette ki a 65 milliárdos hajdúnánási MotoGP-pálya tervpályázatának győztesét.

  •  65 milliárd csak az építkezés,
  • a tervek szerint a jövőben több mint 44 milliárdot tervezünk fizetni a Superbike motorversenyekért.
  • A magyar állam mintegy 4 milliárdot fog fizetni a jogtulajdonos Dorna nevű spanyol cégnek csak a 2023-as MotoGP-futamért.

Egyszóval, kedves állampolgár,

számolja össze, mekkora a csalás, vegye bele a „ma született bárányt” is és számolja hozzá szépkorú rokonát nemkülönben. Most szorozza meg 11.000,- forinttal, na ennyibe fáj Önöknek az új NER-cucc!

Forrás

Kapcsolódó

 

moto

One thought on “Az új NER-dili az autó- és motorversenyzés – A köznek 110.000 milliójába fáj, cirka 11.000.-/fő! Hány fős is az Ön családja?

  • Elnézést a személyeskedésért, de ki az a szerencsétlen szerkesztő, aki nem tud tájékozódni a számok értékei között?
    Azért tessék majd utána nézni – ne az én, hanem a többi érdeklődő kedvéért – a milliárd és a millió közötti különbségnek. A tévedés nem kizárt, a sorozatos, ilyen szintű tévedés megkérdőjelezheti a korrekt tájékoztatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük