Bayer Zsolt aljas rágalmai - avagy a felelősség nem a miénk.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Bayer Zsolt aljas rágalmai – avagy a felelősség nem a miénk….

A Fidesz tábor közkedvelt bértollnoka több helyen kifakadt amiatt, hogy a magyar kormányt antiszemitának titulálták külföldön.

Hirdetés

Bezzeg Franciaországban….

Bayer Zsolt erős csúsztatással próbálja védelmezni a hatalmat. Azzal példálódzik, hogy zsidó honfitársainkat nem érik fizikai atrocitások ellenben Franciaországgal, ahol naponta erről szólnak a hírek.

Tudnia kellene, az antiszemitizmus nem pusztán ebben merül ki. Intenzív agymosással kezdődik, ami később átfordul fizikai atrocitásokba. Kell hozzá az olyan kormány-akarat, ami gyűlöletet kelt és egy olyan tudatlan tömeg, ami hajlamos az előítéletekre, a többi már megy, mint a karikacsapás.

A publicista nem érti, a tüntetők miért kiáltanak diktatúrát, holott hazánkban virágzik a demokrácia. Bizonyára az ő értelmezésében egy szabad országban normális az, hogy egy újság embereket listáz politikai véleményük, vagy tevékenységük miatt. Normális az, hogy ha valakinek sötétebb a bőre színe, migránsnak nézik és rendőrt hívnak. Normális az, hogy ha nem tetszik egy színdarab, akkor ne lehessen bemutatni. Normális az, hogy egy roma sztárzenekart nem engednek be egy pesti discoba a származásuk miatt. Normális az, hogy a Városligetben biztonsági őrök aktivistákat vernek.

Most már a fizikai agresszió fázisába értünk. Mindannyiunk felelőssége, hogy békés mederbe tereljük vissza a közbeszédet.

Orbán felelős politikus a Figyelő-listáról: “Van itt valami vita, valami listázásról….”

Fekete Pákót migránsnak nézték – rendőrt hívtak

Nem engedték be egy pesti diszkóba egy roma zenekar tagjait

Az összevert ligetvédő üzent a nemzeti miniszterelnöknek – reggel mit mond a tükör?

Stop Alföldi – Hekkerek jártak a facebookon?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.