Sorting by

×

Bekötik a fejét a nemzet Mészárosának! – A pletyus igaznak bizonyult: Várkonyi Andrea a nemzeti menyasszony

Először csak arról szólt a fáma, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea üzleti kapcsolatban vannak, majd szájról szájra terjedni kezdett, hogy a boltolás mellett a szívük is megdobbant egymás iránt. Mostantól felvállalták: egy párt alkotnak, összeházasodnak és arról is elárultak részleteket, hogy kezdődött a románc.

A “second -third- lady”

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – írja a Blikk. Várkonyit még március elején az eljegyzési gyűrűje buktatta le, amit a TV2 Mokka című műsorának egyik reggeli adásában viselt. Ekkor még csak azt lehetett tudni, hogy egy magyar üzletember menyasszonya lett. Bár magánéletével kapcsolatban az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kelt, a titokzatos vőlegény kilétéről eddig semmi biztos nem derült ki, most azonban hosszú hallgatás után Várkonyi Andrea is megtörte a csendet, aki a hot! magazinnak azt mondta:

“A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.”

“Mélytorok” – ahogy az lenni szokott….

A portálnak egy, a nemzet párosához közeli forrás árult el információkat, aki többek között elmondta, a környezetükben egyáltalán nem tabu Andrea és Lőrinc kapcsolata. Várkonyi egy, a neve elhallgatását kérő kollégája arról is beszélt, hogy a páros

a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy ki kicsoda.

Izgi….

“Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.”

A tévés és Mészáros Lőrinc ezt követően kerültek közelebb egymáshoz, a hot! magazinnak nyilatkozó informátor úgy fogalmazott,

az első lépést az üzletember tette meg,

akivel mondhatni a legjobbkor találkoztak.

“Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is – hamar megvolt köztük az összhang.”

“Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást”

-ecsetelte a portál szerint név nélkül az ismeretlen,

…így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak.”

A magazin természetesen Várkonyi Andreát is megkereste, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki szűkszavúan csak annyit felelt:

“A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.”

Whitedog Media

A pár üzleti kapcsolatban is áll egymással. Mint megírtuk, Várkonyi Andrea tavaly augusztusban otthagyta Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított. A Várkonyi 76 százalékos többségi tulajdonában lévő Whitedog Media Kft. horgára gyorsan nagy hal akadt: a reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég ügyfelei között tudhatja a Mészáros Csoportot is – emlékeztet a 24.hu.

Van más is…..

Mészárosék Várkonyi cégére bízták a cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot. Várkony két hónapja a portál megkeresésére arról beszélt,

megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak.

 

mészáros

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.