Breyer Gábor: Elcsíptük „A” beszédet…

Drága Barátaim! Íme, elérkezett egy újabb évforduló, 63 éves lett a dicsőséges mimagyarok forradalmam. Ahogy a költő is mondja „beszökött az őszirózsás forradalom Párizsba” , vagy a másik: „63 éves lettem én, meglepetés e költemény”. Csak, hogy lássátok és halljátok, hogy én nemcsak kiváló utcai harcos vagyok, hanem a mimagyar költészet tolmácsolója is egyben.

De komolyra fordítva a szót,

emlékezzünk azokra hősökre, akik szembeszálltak a diktatúrával, ahol csak a pártpropaganda uralkodott, tehetségtelen seggnyalók kerültek vezető pozíciókba, akik kiszolgálták hazánkat az orosz birodalomnak.

Nem akarom néven említeni a hősöket, ilyen volt Boross Péter, Dózsa László (1942-) és Dezső bácsi. aki akkor a felcsúti szomszédunk volt., de még sorolhatnám, de kihagyom a családomat ebből. 63 év nagy idő, 64 év még nagyobb, a többiről nem is beszélve. Megismétlem, a többiről nem is beszélve.

Akkor Nagy Imre, mint miniszterelnök vette át az irányítást,

akiről tudnotok kell, hogy kommunista volt. Amikor apámmal, aki korábban merő lázadásból, mint párttitkár elítélte őt, beszéltünk róla, megállapodtunk, hogy elvisszük a szobrát a Kossuth térről. Azt is el kell mondanom, hogy párttitkár apám rendszeresen hülyére vert, ezért az elmúlt időkben nem minden építkezésre hagytam, hogy követ szállítson a bányájából.

Aztán jött a kádári diktatúra,

egy szörnyű időszak, ahol a TV, a rádió, a sajtó csak a párt véleményét adta le, megfigyelték az embereket, zsarolták őket és ügynököket képeztek belőlük. Mai szóval, már akkor is ment a trollok szervezése. Képzeljétek el, abban az időben nem volt szabad a választás, ezek a kommunisták a saját előnyükre alkották meg a választási törvényeket.
És akkor jött 1989. június 16. És jöttem én, meg Dózsa László (1942-), bár ő akkor még nem látszott ennyire. Újratemettük Nagy Imrét és társait és a felszólásom megrengette a világot. Kizavartam a március óta már bőszen kivonuló oroszokat! És megkezdődött a rendszerváltás, jöhettek a szabad választások!

A teljesen független Nézőpont Intézet szerint,

ha összeadjuk a Fideszre leadott szavazatokat, akkor 1990 óta mindig kétharmaddal nyertünk, csakúgy, mint a legutóbbi önkormányzati választásokon.

Senki ne feledje el, hogy, amikor 2006-ban, október 23-án sikerült rátolni a fidesz híveket a szélsőjobbra, miket művelt Dobrev Klára férje a szabadságharcosainkkal. Akkor még bátran kiálltam a tömeg elé.

Most, amikor az EU támogatásból felújított Zeneakadémián mimagyarok együtt vagyunk – szerencsére az ilyen Hadházy Ákos féléket kizártuk – megváltozott a világ, az oroszok a barátaink, építenek nekem atomerőművecskét, a kínaiak vonatocskát, a törökök meg háborúcskát, a Habsburgok üdvözletüket küldik, a tatárokkal meg még tárgyalásban vagyunk.

Hajrá Magyarország. Hajrá és hajrá!

Szerző: Breyer Gábor: Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük