Az állatvédő szervezetek dupláját fizetik az üzemanyagért mint Te, amikor nyaralni mész! – Nyílt levél a regnáló közszolgáknak

A Gulyás-szájjal bejelentett kormány -Orbán- döntés átírta az üzemanyagár kedvezményezettjeinek körét, amiből -ha hiszed, ha nem- kimaradtak például a mentők, a fuvarozók, az utánpótlásért és logisztikáért felelős cégek, vagyis ha megúszod és nem az életed a tét, akkor a továbbiakban mindennek tovább emelkedik az ára. Nem kicsit, nagyon!

Read more

Orbán Viktor és hű gazdája: Alfi – vagy fordítva…..

Orbán Viktor „minden hangszeren” is játszik, most éppen cukiságkampányarccá lett. Köztudott, hogy ha a behálózandó delikvens elvarázslása a cél, akkor a legmegfelelőbb eszköz az „eladni kívánt áru” mellé egy-egy édes kisded, vagy egy cuki kisállat kiegészítőnek. Esetünkben az „áru” maga Orbán Viktor, a „vivőanyag” pedig Alfi, a kutyus.

Read more

Ahol nincs rabszolgatörvény, a dolgozót ott is gyötrik

A bécsi fiákereket húzó lipicai lovak az osztrák főváros büszkeségei. Állatvédők és a törvényhozók is igyekeznek könnyíteni a sorsukon. A törvény védi a dolgoztatott haszonállatok jóllétét is. Elképzelhetetlen, hogy Ausztria rabszolgatörvényt vezessen be. Az ellenőrzések azonban sok visszaélést lepleznek le.

Read more

Pin It on Pinterest