Kövér: a tisztességes pedagógusok nem a fizetésüktől teszik függővé a teljesítményüket

Kövér László a Hír TV hétfő esti műsorában osztotta meg véleményét Magyarország szerinte napjainkat érintő fontos kérdései kapcsán. Az MTI szemléjéből többek között kiderült, hogy a Fidesz prominense szerint a tanárok béremelése ugyan szükség van, de a tisztességes pedagógusok nem a fizetésüktől teszik függővé teljesítményüket.

A „törvénytelen kormány” kifejezés véleménynyilvánítás, vagy 4 milliós bírság jár érte?

Kövér László olvasatában a “törvénytelen kormány” említése a regnálóval kapcsolatban akkora skandalum, hogy 4.000.000.- forint tiszteletdíj elvonást érdemel, aki erre vetemedik. Nem ártana kiadnia egy itinert, amiben közli, hogy -szerinte- mit mennyiért lehet kimondani a képviselőknek az ország házában.

Az EU-nál kuncsorgó tárgyalások közepén Kövér László miért tiporja lábban a demokrácia alapelveit?

Hétfőn egynapos üléssel indul be a törvénygyár őszi ülésszaka. Hét képviselő nyolc mentelmi ügyében is döntenek, de Hadházy Ákos még mindig nem kap lehetőséget Kövér házelnök döntése szerint, hogy letegye képviselői esküjét. A miértekre sokakkal együtt az érintett is keresi a választ.

Hadházy, a megválasztott képviselő, aki csak látogatójeggyel léphet be a parlamentbe… – Hungarikum!

Újabb hungarikum! Mivel Kövér László “jóvoltából” Hadházy Ákos képviselő nem teheti le hivatali esküjét és május elején a belépőjét is letiltatta, így nem maradt más választása, ha a munkahelyére akar bejutni, látogatójegyet kell vásárolnia.

Kövér beszélt a “türk nyelvi és kulturális rokonságról”, de a baltát meg sem említette!

Az nagyon jó dolog, ha világszerte vannak barátaink, akikre baj esetén számíthatunk. Kiváltképpen fontos a rokoni kapcsolatok ápolása! Nem véletlen hát, hogy 2018-ban Magyarország megfigyelői státust szerzett abban a szervezetben, amelyet a valaha volt fényességes porta török nyelvcsaládba tartozó, iszlám utódállamai 2009. október 3-án alakítottak meg Türk Tanács néven. Kövér házelnök szerdán vendégül látta a távolból jött rokont, azerbajdzsáni kollégáját, Sahiba Gafarovát

Szabaduljunk meg a gonosztól! – Uszítók és “uszulók”

Fajankók ülnek, vagy inkább hemperegnek pökhendi pofával vihorászva a tévéikben; bérenceik egymással versenyezve gyurcsányoznak, karácsonyoznak, jakaboznak, migráncsoznak, genderezve buziznak, és persze zsidózva sorosoznak, ellenfeleiket antiszemitázva; ha “kell”, cigányoznak is. Uszítók és “uszulók”  országa lettünk.