Kunetz doktor: nem életbiztosítás ügyeleti időben se betegnek, se háziorvosnak lenni

Semjén Zsoltnak köszönhetően -ő adta be a javaslatot- a parlament 2022 decemberében 136 igen és 56 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta az egészségügyi átalakításáról szóló törvényt. Nyilvánvalóan politikai- és nem szakpolitikai döntés született, a voksok megegyeznek a patkóban ülők „színeivel”. Hogy ez a gombnyomás mit okoz betegnek, háziorvosnak, az mostanság kezd kibontakozni.

Mi az: 35 milliárd forint plusz pénzt ad rá a kormány, így a költsége 238 milliárd forint? Hát persze, hogy egy új stadion!

Ha felháborodott, az nem csoda! 35 milliárd forint plusz pénzt ad a kormány az új budapesti atlétikai stadionra – ez derül ki egy friss kormányrendeletből. Ez azt jelenti, hogy a jövő évi atlétikai vb-re épülő aréna összköltsége már meghaladja a 238 milliárd forintot – adta hírül az RTL

Gulyás Gergely, mint a demokrácia biztosítéka, avagy kint vagyunk az összes vizekből…..

Gulyás Gergely, akiről „közismert” nagy jogi tapasztalata és tudása, széles látóköre, no meg a regnálótól való feddhetetlen függetlensége, alapköve lehet a magyar demokrácia továbbfejlesztésének. Papír van róla, hogy …..

Anonymous: „Vlagyimir Putyin, egy titok sincs biztonságban, mindenhol ott vagyunk: a palotádban, ahol eszel, az asztalodnál, a hálószobádban” – Frissítve!

Hogy Anonymous bejelentése Putyinon kívül kiknek okozhat még kemény, izgalmakkal teli napokat, az egyelőre nem tudható, de amint nyilvánossá válnak a dokumentumok, minden bizonnyal lesz nagy csodálkozás.

Tóni, a méregdrága! – Megjelent a Miniszterelnöki Kabinetiroda 2021/II. szerződéslistája a kormany.hu-n

A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda közzétette tavalyi második féléves szerződéseinek listáját. A kabinetiroda alá tartozik a Kormányzati Tájékoztatási Központ, így a kabinetiroda költései között jelennek meg a kormány intézkedéseinek ismertetésére fordított kiadások.