A Mentelmi Bizottság nevéhez méltón mentegeti Varga Gábor „ő kutyájuk kölkét”

Nem hajlandó vagyonnyilatkozati eljárást indítani Varga Gábor fideszes képviselő ellen a “Mentelmi bizottság”. Pedig a képveselő öt éven keresztül felejtette el bevallani a telkén kinőtt 200 négyzetméteres, jakuzzis vendégházat – írta Hadházy Ákos közösségi oldalán, aki nem először foglalkozik a Varga-anomálián keresztül a regnáló „senkit -aki a mi kutyánk kölke- nem hagyunk az út szélén” technikájával.

Az ügyészség döntött: nem bűncselekmény Don Kránitz spanyol villájának bemutatása!

Néhány héttel ezelőtt kaptam az értesítést, hogy az ügyészség egy évre felfüggesztette a személyes adatokkal való visszaélés ügyét, ami tavaly év elején Kránitz Krisztián, a kispesti vagyonkezelő volt MSZP-s igazgatójának feljelentése nyomán indult el ellenem, mivel nyilvánosságra hoztam az a spanyol villát, amit 2018-ban Kránitz Krisztián egy spanyol villaparkban vásárolt, és kifelejtett a vagyonnyilatkozatából – számolt be a fejleményről Paróczai Anikó, a Momentum kispesti önkormányzati képviselője közösségi oldalán.

Rogán nagyvonalú férfi, aki mellett üzletasszonnyá érnek a nők!

Rogán Antal harmadszor is megnősült. A verebeket sem érdekelné amúgy, hogy mit csinál Tóni a magánéletében, ha a friss frigyének hírét követően nem került volna azonnal nyilvánosságra, hogy az ifjú ara nem sokkal a házasságkötés előtt vált állami segedelemmel újgazdag paraszttá.

Ki tartotta el 2020-ban Halász Jánost? – Kicsit drágább autóval gazdagodott, mint az éves jövedelme….

Halász János -többi fideszes kollégájához hasonlóan- nem tehetős ember, amire érthetetlen, hogy miért büszkék a kormánypárti közszolgák. Még szerencse, hogy nagy többségüknek van olyan rokona, baráti köre, akik velük ellentétben vagyonos emberek, akik szívesen segítik kölcsönökkel fent említetteket.

Politikusaink „üvegzsebe” – saját bevallásuk alapján

Nyilvánosságra hozták az országgyűlési képviselők 2020-as évre vonatkozó vagyonnyilatkozatait. 198 országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és a 12 nemzetiségi szószóló adta le saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát. Ezek a dokumentumok, és a rajtuk rögzített adatok a képviselők, politikusok saját bevallásán alapulnak.