Kerítésen innenKiemelt hírek

Deutsch állatszállítmányozási szakember lement kutyába – Ez tényleg vér ciki!

Deutsch "Mazsihiszezésére" egy kommentelő véleményezett: "az átkozott óhéber kettős mérce mérgezi a világunkat..." Orbán és Köves Slomó ezalatt....

Értem én, hogy kampányidőszak van és azzal is tisztában vagyok, hogy ilyenkor van itt az ideje keresni a csomót a kákán, de azért van egy szint, ami alá azért nem érdemes menni, mert a felfokozott hangulatnak egyszer vége van és akkor is ki kell menni az utcára, ahol tök ciki, ha úgy súgnak össze a delikvens háta mögött, hogy “tudod, Ő az, aki….” és ezután nem magasztaló emlék kerül szóba! Deutsch Tamást nem érdekli, Ő rezzenéstelen arccal hozza magát őrült helyzetekbe.

A villanykörte

Szánom-bánom, de be kell vallanom, hogy elég régen lakom már a lakásban, ami az otthonom, de bizony egy villanykörte búra nélkül világít nálunk és röstellem, de ettől még baromi boldogan élünk, lehet, hogy addig, amíg meg nem halunk. Még jó, hogy Deutsch Tamás a Néppártból kigolyózott Fidesz-frakció tagja, akit a minap választott be az állatok szállítás közbeni védelmével foglalkozó vizsgálóbizottság (ANIT), nem mindennapos vendég nálunk! Karácsony Gergely nem úszta megilyen egyszerűen, mert bár nem haverok a Fidesz európa parlamenti képviselőjével, de egy videón -a dőre- a konyhájából jelentkezett be, amiért kapott hideget-meleget. Először azért estek neki, hogy miként eshet meg a főpolgármesterrel, hogy reggel fél 8-kor otthon kávézgat, most Deutsch-ra kistignálva újabb hiányosságára derítettek fényt:

nem tud villanyt szerelni!

“Ennyi!” – és tényleg….

Íme a Deutsch-bejegyzés:

„Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.”

– olvashatjuk Karácsony Gergely magyarázkodását a fővárosi dugók miatt egy sok millió forintos plakátkampány hirdetésein. Legyünk nagyvonalúak és fogadjuk el egy pillanatra a propaganda modoros metaforáját kiindulópontnak: egy lakásfelújítás (a saját otthonunk) is tényleg komoly feladat, hát még „a közös otthonunk” (Budapest) bonyolult beruházásainak megvalósítása.

Karácsony Gergely viszont számtalanszor nyilatkozott büszkélkedve arról, hogy ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni (és láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni). Na most ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a „közös otthonunk felújítását” képes lenne megcsinálni?

Ez a kimódolt hirdetési szöveg, szándéka ellenére, tökéletes pontossággal mutatja meg, hogy a Főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához. Mert ugye „Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.”.

De ha a közös otthonukban a felújítást egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontár irányítja, akkor annak csak ilyen gigakáosz lehet a vége.  Ennyi.”

A kommentekből: “a képviselő népe” megszólalt

Azért bujkál bennem a kisördög és szívesen belesnék a rém kritikus megszólalók lakásába, hátha ott is van kivetnivaló, mert lássuk be, mindannyiunknál találna hiányosságot, aki azt keresi!

És még a csorba bögréjét meg sem említette. Trehány otthon, trehány a városházán. Mondjuk most hetek óta nincs is ott, mert valaki elhitette vele, hogy miniszterelnök lesz.”

“Én sem értem, hogy miért mindig a konyhából jelentkezik be? Egy miniszterelnök-jelölt főpolgármesternek inkább az irodájából vagy dolgozószobájából, könyvespolc előtt kellene videózni. Ő is gasztrobloggernek készül? ”

“Budapestet már hitelsorba döntötték. Magyarországot rabszolgasorba szeretnék.”

“Semmire sem hasznalható!Olyan mint egy here,ki kell szolgalni mert semmit sem csinál!”

“Az a fej… Ez tényleg a demszky balkézről sikerült kisfia!”

“Egy tősgyökeres hiper-passzív karbantartó… vajon a kedves felesége mit szól ehhez..?”

“Rosszul vagyok,ha meglátom a hülye fejét ennek a mamlasz semmirevaló 🐒-nak!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Deutsch állatszállítmányozási szakember lement kutyába - Ez tényleg vér ciki!

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (1)

  1. […] az EU állatok szállítás közbeni védelmével foglalkozó vizsgálóbizottságának (ANIT) tagja, aki közösségi oldalán azonnal neki is állt a […]

Szólj hozzá!