Hollik újabb maflásba szaladt, pedig Karácsonyba akart! – Ilyen a hamar meló….

Hollik István a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója nem először háborodik fel közpénzből hirdetett közösségi oldalán olyan ügyben, ami miatt egy magára valamit is adó kommunikátor a lemondásán gondolkodna. Neki kellene előállnia az ütősebbnél ütősebb ötletekkel, ehelyett…..

Az egyáltalán nem dicső Hollik-múlt

Hollik István afeletti eufóriájában, hogy közösségi oldalának követőszáma elérte a 25.000 fős “álomhatárt”, eldobta az agyát és kommunikációs igazgatói posztja ide, vagy oda, közzétett egy “hurrá-képet” magáról és a bűvös számról. Az elkerülte a figyelmét, hogy a magyarországi Covid-halottak száma is ekörül jár és elég ízléstelen jelen helyzetben így örömködnie. Hollik posztja pár órát élt, azóta hűlt helye

Nem lankad, nem tanul….

A múlt héten, miután számonkérte a főpolgármesteren, hogy miért nem az üldözött keresztényekről nevez el utcát, és kiderült, hogy épp egy kínai üldözött keresztény püspök nevét vette fel a Fudan leendő campusánál az egyik utca, módosította a bejegyzését, és kivette belőle ezt a pontot.

Heti Hollik

Meglepő jelenséggel szembesült Hollik István:

Budapest belvárosában nem mindig lehet gyorsan autózni.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója felháborodásának hangot is adott a Facebookon, kirakott egy screenshotot a Google Mapsről, amelyen látszik, hogy a Országgyűlés Irodaházából (azaz a Jászai Mari tér mellől, a Duna-partról) a Március 15. térig autóval 24 perc az út, és még kerülni is kell.

„Karácsony Gergelyék felelőtlensége ide vezet”

– vonta le a tanulságot.

Sokat nem kellett várni arra, hogy az első kommentelők észre vegyék:

a képen ott van opcióként a tömegközlekedés is, a BKK segítségével ugyanez a táv 16 perc alatt megtehető, jóval gyorsabban, mint autóval.

Nem túl bonyolult, csak a Jászai Mari térig kell eltalálni, onnan

a napközben 3-4 percenként induló 2-es villamos kilenc perc alatt küzdi le az utat.

“Vörösbe borult a budapesti közlekedés. Karácsony Gergelyék felelőtlensége ide vezet: állandósult dugók, képtelen autós forgalom. Lassan gyorsabb lesz gyalogolni Pesten, mint autózni, mi lesz itt jövő héten?”

Forrás

 

hollik

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük