BulvárKiemelt hírek

Troll szerkeszti Németh Szilárd Facebook oldalát! – Csak így eshetett meg ez a ….., hát ez!

Troll szerkeszti Németh Szilárd Facebook oldalát! - Csak így eshetett meg ez a ....., hát ez!

Németh Szilárd nem a szofisztikált mondanivalójáról híresült el, nem is a kellemes pikírt humoráról, de azért ezt a csúfságot mégsem érdemelte meg. Mit szólnak hozzá, hogy egy feltehetően ballib demokrata Soros-ügynök, némi EU-beütéssel beférkőzött a volt birkózó, ma Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkár, Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő legbelsőbb körébe és “one zsinor” kihasználja, hogy a célszemélye nem a legélesebb Fidesz-bicsak. 

Máshogy nem fordulhatott volna elő….. vagy mégis?

Németh Szilárd közösségi oldalára pénteken az alábbi fotó került ki, ami nem csak azért gáz, mert elkészült és büszke rá az oldalnak nevét kölcsönző, hanem azért is, hogy mint közszolga olyan hatalmat szolgál ki a XXl. században, ahol egy ilyen fotó elkészülhet:

Fotó: Németh Szilárd közösségi oldala

Van máááásik!

Fotó: Németh Szilárd közösségi oldala

Mindez minek örömére?

“A magyar gazdaság kiemelkedő teljesítményébőll a nyugdíjasok is részesülnek. Már Csepelre is megérkezett a 80 ezer forintos nyugdíjprémium. A Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat.”

Csináltunk egy képernyőképet is, mert amint megjön az esze valakinek a csapatból félő, hogy törlésre kerül:

A hozzászólásokból….

“Frankón leírom mit gondolok. Már csak a családom egy részét tekintve sem véletlen hogy hova fogok szavazni áprilisban. Ezt még eme képsorok sem befolyásolják. De azért nekem ez elég meredekre sikeredett. 😃 Alább olvasom a kommenteket, hááááűttttt van aki megjegyzi hogy lehet valami troll szerkeszti az oldalt 😃 Tényleg nem befolyásol nálam semmit, tudom a helyemet , de ez azért na 😃 Igen, és vannak akiknek erre van szükségük. Nekem nem”

“Mint a kommunizmusban..ott is a diktátorok képe előtt kellett fotózkodni..”

“2022-es választásokra 80 000 ft egy nyugdíjas. Mondjuk ezt egy évre elosztva már 6666,6 ft is kijön havonta. MENNYI IS A MINIMÁL NYUGDÍJ 2010 ÓTA?? 28 500 ft. EZ MÁR AKKOR IS SZART ÉRT. Undorító egy banda. 12 év után ennyiért akarjátok megvenni a nyugdíjasokat 2022re?”

“kicsit fura a vezír szája az óriásplakáton🧐 elázott tán a képeken lévő nyugdíjasok buzgó csókjaitól?”

“ez nektek a kiemelkedő teljesítmény?! mondjuk jogos, mert negatívba valóban kiemelkedő: rekord magas az államadósság, az euro usd szintén soha nem volt ilyen magas, infláció az egekben! Ki szerkeszti a te oldaladat Szilike? ”

“A párttal, a néppel egy az utunk. Jelszavunk béke és menet.”

“De ezeknek ez kell! Jó volt az a rákosi korszak nem? “Éljen rákosi! Éljen ràkosi!” Hiányzik mi? Most meg a trottyos képe előtt “Éljen orbán! Éljen orbán!” Osszátok be ezt a 80ezret, 4 èvig megintcsak éhen is dögölhet mindenki a választások után ”

“Nem hiszem el, hogy ezt az oldalt nem valami bunkó troll üzemeli! Nagyon vicces”

“Sziszi ne posztolj ilyen képeket, ez nagyon gáz. ”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Troll szerkeszti Németh Szilárd Facebook oldalát! - Csak így eshetett meg ez a ....., hát ez!

About Author

Szólj hozzá!