Gyűlöletben verhetetlenek vagyunk! De, érdem ez?

Gyűlöljük a románokat. Őket régóta. Sokkal régebb óta, mint a szlovákokat. De a románoknak állampolgárságot, ingyenes utazást, és egészségügyi ellátást is biztosítunk, ha legalább két szót megtanul magyarul, csak szavazzon Orbán Viktorra.

Utáljuk az ukránokat, mert kommunisták voltak.

Régen utáltuk az oroszokat is, mert ők is kommunisták voltak. És megszállók is. De azt meg szerettük, mert lehetett tőlük Junoszty tévét bótolni. Azért már alig vártuk, hogy végre megunják és hazamenjenek. Megunták, és hazamentek! Aztán visszahívtuk az oroszokat, akiknek a vezetője kommunista KGB-vezér volt, de őt szeretjük, és már szeretjük az oroszokat is. Bár utáljuk az ukránokat, de megtanítjuk nekik az állampolgársági eskü szövegét, hogy legalább két mondat erejéig magyarok tudjanak lenni, és ezért nagyon sok pénzt is adunk nekik, csak Orbán Viktorra kell szavazniuk hálából.

Még régebben, és még annál is jobban utáltuk a törököket,

mint a románokat, a szlovákokat, az oroszokat. Itt voltak 150 évig. Nem lehetett velük még Junoszty tévét sem bótolni. Alig vártuk, hogy megunják és hazamenjenek. Megunták, és hazamentek! Majd mostanság benyaltunk nekik (is) 5 milliárdért mauzóleumot, imahelyet csináltunk az egyik legnagyobb oszmán bektási dervis emlékének adózva, holott majdcsak annyi magyart ölt meg, mint egy pestisjárvány.

Pedig a legeslegjobban az iszlámot utáljuk.

Azt gyűlöljük is! Egyszerre és felváltva is. Ha valaki a téli hófúvásban sálat köt a fejére, máris azt hisszük, hogy az hidzsáb, a viselője meg arab terrorista és ráhívjuk a rendőröket. De napokra lezárjuk fél Budapestet, majd szeretetteljesen nézzük, ahogy imádkozik a világ legnagyobb iszlám-fundamentalista vallási-politikai vezetője Erdogán, a magyargyilkos Gül Baba sírjánál. A barátunknak nevezzük, csókolgatjuk, és hosszan hajbókolunk neki.

A kommunistákat még mindig utáljuk, de csak akkor, ha az nem Putyin, vagy nem fideszes.

Mert, ha Putyin az, vagy fideszes, akkor lehet kommunista, azokat szeretjük.

Utáljuk nagyon a gazdagokat.

Mert repkednek a világban, meg kiviszik a pénzt, és megnyomorítják a szegény magyarokat. De ha a gazdagok fideszesek, nota bene kormánytagok, vagy Orbán Viktor kebelbarátai, akkor szeretjük őket. A repülőjüket is szeretjük, és nem is baj, hogy a szegény magyarokat megnyomorítják, mert azok meg biztos kommunista magyarok. A pénzünket meg vigyék, mert legalább magyar kézben viszik ki!

A szegényeket ….

A románoknál, szlovákoknál, ukránoknál, oroszoknál, törököknél, az iszlámnál, a kommunistáknál és a gazdagoknál talán a szegényeket utáljuk jobban. Őket azért, mert egyetlen szegény fideszes sincs, így nincs az a veszély, hogy véletlenül őket is utáljuk. Meg amúgy is jó utálni az olyanokat, akik nálunk is csóróbbak, gyengébbek és elesettebbek!

A hajléktalanokat ….

A románoknál, szlovákoknál, ukránoknál, oroszoknál, törököknél, az iszlámnál, a kommunistáknál, a gazdagoknál, a szegényeknél is sokkal jobban utáljuk a szegény hajléktalanokat! Őket annyira utáljuk, hogy örülünk is neki kicsit, ha a rendőr elviszi őket, meg elkobozza a motyójukat! Úgy kell nekik! Miért lettek szegény hajléktalanok! És legalább tőlük nem is félünk. Jó! Mondjuk egy kicsit igen, de csak azoktól, akik nagyobbak, mint mi! De ők meg cigók! És őket meg tiszta szívünkből utáljuk! Miért nem mennek vissza Indiába!

Migránsokat ….

A románoknál, szlovákoknál, ukránoknál, oroszoknál, törököknél, az iszlámnál, a kommunistáknál, a gazdagoknál, a szegényeknél, a szegény hajléktalanoknál, és a cigóknál is sokkal-sokkal jobban utáljuk a migránsokat! Ha nagyon őszinték akarunk lenni, nem is igen számít, hogy keresztények, vagy muzulmánok, sőt az sem igazán, hogy menekültek-e vagy sem! Az a migráns, akit mi annak tartunk! És nagyon sok mindenkit annak tartunk!

A legeslegeslegjobban pedig Brüsszelt, Sargentinit, és Sorost utáljuk!

Őket azért….ööö…Hogy miért? CSAK!

Uhhh! Szóval!

Utáljuk románokat(ha nem Orbán Viktorra szavaz), szlovákokat, ukránokat(ugyanezért), oroszokat(ha nem Putyin), törököket, az iszlámot(ha nem Erdogan), a kommunistákat(ha nem fideszes), a gazdagokat(ha ő sem fideszes, vagy nem bank-és mangalica kisiparos), a szegényeket, a szegény hajléktalanokat, a cigókat, a migránsokat, Brüsszelt, Sargentinit, Sorost.

Meg szeretjük Orbán Viktort, na!

Azért jól megvagyunk itt a Kárpát-medencében!

József Attilával a gyűlöletkeltő hazaárulók ellen – így is lehet, így kell!

Fesztbaum Béla: a megbélyegzés, a gyűlölet ott marad velünk, beleég a mindennapjainkba

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük