Hadházy Ákos: cellatársak leszünk Orbán Viktorral!

Eddig a hét kormány-célkeresztjébe kétség kívül Hadházy Ákosnak sikerült befészkelnie magát. A szerencsi választást értékelő posztja után csaptak bele a srácok igazán a lecsóba és nem tervezik elereszteni a független képviselőt.

“A kormánypropaganda már ott tart, hogy börtönbe kell mennem, mert nem tettem feljelentést Bíró László ügyében…”

-kezdte posztját közösségi oldalán Hadházy. Ha valaki kimaradt volna az üzengetésből, itt olvashatja a kiváltó okot:

Vegyük sorra…..

  • “1) Akkor cellatársak leszünk Orbán Viktorral, mert ő a parlamentben beszélt ugyanerről, nálam jóval keményebben fogalmazva és több részletről beszámolva.
  • 2) Az ügy a miniszterelnök parlamenti hozzászólásától függetlenül sem volt titok, a kormánypropaganda ezt harsogta hetek óta.
  • 3) A propagandasajtó több újságírója megkeresett, hogy nem érzem-e kettős mércének, hogy a fideszes ügyekben megszólalok, ebben az ügyben pedig nem. Kinevettem és emlékeztettem őket, hogy pont a megszólalásom okán kerestek meg 🙂 (amit amúgy nem tettek Tiborcz, Farkas Flórián, Boldog, Mészáros, Simonka, Járóka Lívia, Varga Gábor, Czunyiné, Pölöskeiné, Becsó, Szabó Zsolt stb stb ügyében.)
  • 4) A hír hallatán azt tettem, amit felelős ellenzéki politikusként tennem kellett: tájékozódtam. Ugyan a mocskos propagandamédia gyakran hoz elő teljes hazugságokat, itt én érzékenyebb voltam az ellenzéki kollégáknál, mert korábban sokat foglalkoztam a szociális szövetkezeteken keresztül EU milliókat lenyúló fideszes hálózatokkal (Mengyi Roland ügye is erről szólt).
  • 5) Az ügy részleteinek tanulmányozása után lehet, hogy lesz feljelentés is, majd ha a jogászaim utolérik magukat a rengeteg és folyamatosan termelődő fideszes mocsok feldolgozásában.
  • 6) Valóban dilemma volt, hogy a kampány alatt megszólaljak-e az ügyben, de mivel egy kampányban az ellenzék beszél a kormány jelöltjéről, a kormány pedig az ellenzékéről, ezért megvártam a kampány végét. A kampány végén mégis meg kellett szólalnom. Az ellenzéknek egyetlen esélye van 2022-ben, ha az emberek többsége elhiszi róla, hogy másként fognak menni a dolgok a kormányváltás után. Ehhez ki kell mondanunk, hogy 2022-re olyan jelöltek kellenek, akikre a korrupció halvány gyanúja sem vetülhet, különben úgy járunk, mint most.
  • 7) Azt viszont fontos elmondanom: a jelek szerint az üzenetem – adminisztrációs hiba miatt – nem minden párt vezetőjéhez jutott el, de eljutott mindenhova, ahova kellett. Remélem viszont, hogy ők maguk is, tőlem függetlenül utánajártak az ügynek, és érezték ők is a dilemmát és ők is levonják a megfelelő tanulságokat.

Aki pedig megérti,

hogy a kormánypropaganda legyőzése nélkül alig-alig van esély legyőzni ezt a kormányt 2022-ben, választáson meg pláne nem, mert az nem is valódi választás lesz, az jöjjön el segíteni október 23-án a Kunigunda útjára! Részletek itt.”

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3110217435755745

hadházy

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük