Hajós András: Orbánnak annál jobb, minél zavarosabb a helyzet

Hajós András hosszabb interjúban beszélt a műsora következő évadáról, a koronavírus-járványról, a hazai viszonyokról és arról, hogy elfogadna-e állami támogatást.

Nem árt odafigyelni…..

Hajós a 168órának nyilatkozott, és szó esett arról is, hogy a műsorvezető a kórházi ágyak felszabadítása idején a Facebook-oldalán felajánlotta, hogy van otthon egy üres szobája, ha rászorulna egy beteg. Leszögezte, hogy a posztja csupán egy gesztus volt, hogy felnyissa az emberek szemét. Továbbá elmondta, hogy értékeli a járvány első hullámát:

“Nem árt odafigyelni arra, hogy ha a járvány második hullámára hivatkozva ismét korlátozásokat rendelnének el, az a valós veszélyről szólna-e vagy teljesen másról. Például arról, hogy valakinek jól jön naponta négy sajtótájékoztató keretében megmenteni a népet. Bárki is van kormányon, ugrásszerűen javulhat a bizalmi indexe, mivel az emberek azt akarják érezni, hogy jó kezekben van az életük.

Orbán Viktor számára nincs ennél kedvezőbb helyzet, neki ez az igazi terepe: minél zavarosabbak a közállapotok, minél kevesebb információhoz jut a lakosság, és ő a hatalmi piramisa csúcsáról egy személyben irányíthat.

Még mindig jobb persze, ha valódi „ellenséggel” hadakozik, nem az általa kitalálttal. És tény, hogy a vírust elég jól megúsztuk, aki akarja, neki is köszönheti.”

A karanténos élményei szintén előkerültek,

hogy a YouTube-on futó Dalfutár című műsorával le kellett egy időre állni, de most hozzák be a lemaradást az augusztusi premierre. Illetve Hajós András hangsúlyozta, hogy ő távol tartja magát a támogatásoktól:

“Egyszer vettem részt egy NKA-pályázaton, de ezt leszámítva soha.

Távol tartom magam ettől, mert úgy érzem, az állami támogatás elpuhít. Én azt szeretem, ha kitalálok valamit, az ötletemet kiviszem a piacra, és megméretődik, hogy mennyit ér.

Ha az emberek nem szeretik, nem nézik, amit csinálok, elbukom, és ettől lesz a következő ötletem jobb. Én egyből a köz előtt lépek fel, és tőlük kérem a pénzt, nem Demeterektől. Én Közönség-ösztöndíjas vagyok.”

Forrás

vendégmunkás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük