A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.


Kos 03.21 – 04.20. – Sokat ígérő

Ha egy üzlet beindul, megy magától is. A jegy szülöttei most valami hasonlót érezhetnek. Úgy megnőtt a szakmai, vagy üzleti hírnevük, hogy valósággal szétkapkodják őket a munkáltatók. Kedvük szárnyaló, fellépésük bizalomgerjesztő. Ma nincs félnivalójuk, ha kedvezően akarják elintézni halaszthatatlan ügyeiket. Mai “jóvásár”: szerződés-aláíráshoz méltó, exkluzív toll.

Bika 04.21. – 05.20. – Rémült

Azt elmondani sem lehet, hogy a kedvese mennyit unszolta, menjen el végre a fogorvoshoz. Már álmából is fogókról, kisded fűrészekről és a fúró rettenetes , sivító hangjára ébredt, pedig csak a kávéfőző volt. Megússza egy töméssel meg egy alapos fogorvosi dorgálással! No meg kedvese korholásával. Mai “jóvásár”: fizessen elő kedvenc újságjára.


Ikrek 05.21. – 06.21. – Remek

Váratlan látogató, váratlan örömök, csupa jó dolog jellemzi ezt a napját. Becsülje meg, mert a hónap vége korántsem lesz ilyen kedvező. A találkozástól további kellemes fejlemények is várhatók. Önnek csupán nyugodtnak, nyitottnak és nyíltszívűnek kell lennie, a minden jó elérhető távolságba kerül. Mai “jóvásár”: megállíthatatlanul itt a tavasz, újítsa fel ruhatárát, mégsem jelenhet meg örökké a régi cuccokban!

Rák 06.22. – 07.22. – Okos

Munkakedve ma is határtalan. Régen érezte magát ilyen kitűnően. Használja ki a lehetőséget, mert most jó ötletek juthatnak eszébe. Akkor se siránkozzék, ha éppen semmi sem sül ki a dologból. Örüljön annak, hogy érzi: ereje megsokszorozódott. Találjon ki egyéb elfoglaltságot! Mai “jóvásár”: recseg-ropog a telefonja? M lecserélheti, méghozzá kedvező feltételekkel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét