Nemrég felváltva röhögtem és bosszankodtam egy közvélemény-kutatás eredményén, amely szerint a magyar választók kétharmada abban a tudatban él, hogy Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson. Csak utólag döbbentem rá, hogy ez bizony a valóság, létezik a milliárdos támogatásával gründolt párt. Sőt, valószínűleg meg is nyeri a választást. Csak a párt neve kicsit más: ez ugyanis a Fidesz.
[mnky_ads id=”10551″]

Soros György nem nevet a végén, hanem szomorú

Talán a legnagyobb meglepetés, hogy véletlenül bekerült egy kis igazság is a fröcsögő kormánypropagandába: a jórészt Soros György pénzéből alapított párt – egyetlenként – valóban tízezrével hoz be az országba komoly ellenőrzés nélkül veszélyes migránsokat – persze jó sok pénzért. Még a párt vezére is együtt vacsorázott, környezete pedig jókat üzletelt azzal a szaúdi milliomossal, akit az Interpol és az FBI azért is körözött, mert a világ egyik legveszélyesebb terroristáját pénzelte.
[mnky_ads id=”10552″]
Persze az is komoly meglepetés, ha felidézzük, hogy még 2007 decemberében is Soros-pénzből képviselte Orbán Viktort ügyvédként Schiffer András.

Persze tudjuk, Soros György nem nevet a végén, hanem szomorú, mert egyáltalán nem ilyen pártnak képzelte a Fideszt, amikor támogatta. A vezetőit pedig jó kis ösztöndíjakkal segítette. A jótékonykodó milliárdos abban bízott, hogy a Fidesz istápolásával segíti a magyar demokrácia kialakulását és megerősödését. Élete talán legnagyobb tévedése és csalódása lehet, hogy a segítségével politikusi karriert befutó Orbán G. Viktor éppen a szabadság ellen folytat harcot és apránként diktatúrát épít Magyarországon.

Orbánt csak a pénz és a hatalom érdekli

Amikor indult, a Fidesz még szabadelvű (azaz liberális) pártnak hirdette magát, és a tagjai között sokan igazi demokraták voltak. Ők aztán idővel kiléptek a pártból, vagy kirúgták őket, amikor a kilencvenes évek első felében Orbán megszerezte a teljhatalmat a pártban és elindította az irányváltást. Ma már tudjuk, hogy Orbánt kezdettől fogva csak a pénz és a hatalom érdekelte.

Kár, hogy Soros György ezt akkor még nem tudhatta…

nocenz_Ura
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. miert,a többi partot a pénzen hatalmon kivul mi erdekli?hagyjuk a hadovat.kilog a lóláb.csak nepszavis valasztast ellenörzest.partok parlament nato kamat tözsde nyet.fuggetlen forintot,a kamu allamadossagokat vissza kamatostol .

  2. Nyomorult Soros, most komolyan, az utolso akit en tamogatnek az egy ilyen ganerakas mellol kiemelt tolvaj cigany szardarab, mint orban. Mit hitt a derek oreg, hogy majd levetkozi a kommunista cigany tolvaj csaladi hagyomanyokat a retkes orban? Na ezt en sem bocsatom meg neki, amellett, hogy hálás vagyok neki, mert 5 evvel a kaphato internet elofizetes elott mar a neten logtam neki koszonhetoen az *uni-*.hu domain-eken at 🙂 Hat most megtanulta egy eletre, hogy milyen a tolvaj cigany hála.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét