Sorting by

×

Indul a Fudan-népszavazás, gyűlhetnek az aláírások!

Felvettük az íveket, kezdődhet az aláírásgyűjtés a jövővédő népszavazás kiírásáért! Mondjunk igent a Diákvárosra és az álláskeresési járadék folyósításának meghosszabbítására – tudatta Karácsony Gergely közösségi oldalán.

Akinek fontos gyereke, unokája jövője….

2021 júliusában a parlament kormánypárti többsége megszavazta a Fudan Hungary Egyetem Alapítvány létrehozását. Az intézmény ingyen kaphatja meg a fejlesztési terület legértékesebb, Duna-parti telkeit. Augusztus végén Karácsony Gergely népszavazási kérdését hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság, mely szerint

„Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt?

Az aláírás gyűjtések helyszíneit itt találjátok: https://menjunktovabb.hu/ A lista folyamatosan bővül.!”

Keddi hír, hogy

“Felvettük az íveket, kezdődhet az aláírásgyűjtés a jövővédő népszavazás kiírásáért! Mondjunk igent a Diákvárosra és az álláskeresési járadék folyósításának meghosszabbítására…”

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere is beszámolt a hírről:

Átvettük a Fudan-népszavazás aláírásgyűjtő íveit, indul a gyűjtés! Gyertek aláírni, hogy a parlamenti választással egyidőben elmondhassuk a véleményünket arról, legyen-e a mi pénzünkből Kínának trójai falova Európában!

Kapcsolódó

 

Indul a Fudan-népszavazás, gyűlhetnek az aláírások!

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Indul a Fudan-népszavazás, gyűlhetnek az aláírások!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.