Jakab Péternél elmentek hazulról, vagy csak a kánikula ment az agyára? - Városi Kurír

Sorting by

×

Jakab Péternél elmentek hazulról, vagy csak a kánikula ment az agyára?

Az ellenzéki miniszterjelölt-jelöltek közül kétségtelenül az egyik legmarkánsabb arcél Jakab Péteré, a Jobbik elnökéjé. Mostanra azonban alighanem őt is megtévesztette az Orbán-kór, azaz a saját tévedhetetlenségébe vetett hite, hiszen különben nem tenne olyat, mint most ezzel a jelöléssel. És hogy melyikkel?

Hirdetés

Hogy is van ez, Jakab úr?

A jobbik elnöke, miközben a parlamentben olykor a teatralitástól sem visszariadva küzd a rendszert megtestesítő kétfejűvel (Orbán-Kövér) és ezzel szinte a teljes ellenzéki szavazóbázis szimpátiáját kivívja, most “hátulról mellbe” jön és bejelenti, hogy pártja ismét azt a Bíró Lászlót támogatja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os számú szerencsi választókerületében az előválasztáson, akivel:

 1. az őszi időközin már megbukott,
 2. akiről kiderült, hogy rendes demokrata számára vállalhatatlan,
 3. az összefogásból  Gyurcsány is és Fekete Győr is elhatárolódott a politikustól.

Kinek az érdeke az újabb feszültségkeltés az ellenzéki táboron belül? Na kinek?

Ezek után arról a politikusról, aki évekkel ezelőtt komoly rasszista, antiszemita megszólalásokat tett és bár bocsánatot kért érte, de csak akkor, amikor a 2020-as időközi választáskor Hadházy Ákos borította a bilit, így a bocsánatkérés hitelessége kicsit fakóbb, szóval az elmúlt évi balhé után most itt az új bejelentés:

“A Jobbik jelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerületében: Bíró László. Bíró László jobboldali, keresztény, nős emberként az időközi választás után is rendületlenül, szívvel-lélekkel küzd a borsodiakért, abaújiakért, hegyaljaiakért, hernád-völgyiekért és taktaköziekért, ha a helyiek bizalmat szavaznak neki. A térség problémáit jól ismeri, hiszen ott nőtt fel, és jelenleg is ott él. 2010-től a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés tagja. Személye a garancia arra, hogy megválasztásakor a választókerületben élők hangja lesz a Parlamentben!”

Tegye fel a kezét, vagy stílusosabban, kezeket fel (!),  aki ezt a Jobbik-közleményt olvasva úgy érzi, nem jogos a címben megfogalmazott kérdés!

Előzmény

 

Jakab

 

 

Hirdetés
átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

 • 2021.06.28 - 09:02
  Közvetlen hivatkozás

  Érdekes kiállás Jakab részéről egy bizonyíthatóan korrupcióban támadható / Hadházy szerint/ helyi politikus következetes támogatásában, mivel ez ellentmondásos.Maga a jelölt ellentmondásos, mert jó embernek tartják, sokat tesz a helyi lakosságért, szóval egyik része kollektív érzelmű, másik része haszon elvű lenne? Nekem nincs időm megismerni ezt a jó embert, mert az elmúlt 30 év az önzetlen, szeretet szolgálattal ment el, én példát mutattam szolidaritásból, humánumból, most már a fiatalokon van a sor, ők is legyenek szolidárisak, humánusak.Ha nem ítélték el Birót, akkor választható,nincs erkölcsi priusza. ,más kérdés, hogy amit a Fidesz alkalmaz, a gyanúsítgatás kiveri e a biztosítékot, mert a Fidesz módszer verbális gyilkosságokat tud elkövetni, mire a bíróság felmenti a vádlottat, már előtte erkölcsi halott, közben a Fideszesek simán megússzák, lásd Farkas Flóriánt, de még a Rogán rossz letelepedési kötvénnyel való állami károkozás felelősségvállalása maga a párt részéről sem történt meg, maradt magas pozícióban, de most íróm, hogy nagyon lesújtó nézni,amikor Orbán megjelentik a 7es EU-s cikkely tárgyalására és a háttérben ott ül védőként a Rogán is, aki erkölcsi hulla, ez nem tűnt fel o.gyűlési képviselőknek ? Na, ezért nem lehet megúszni az elszámoltatást, és legyen az Biró, vagy Rogán, vagy Farkas Flórián, mindegy, hogy megússzák a felelősségvállalást, ők sárosak lettek, és remélem bejön egy Fidesz tag jóslása erre vonatkozóan, mint anno bejött Pokorni jóslata is.

  Válasz
 • Visszajelzés: Jakab Péter és a kisded - egy kampánykörút margójára - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.