Juszt László: a Biblia, a Könyvek Könyve 237-szer említi meg a BÉKÉT

Ha egyetlen szóval kellene leírni Orbán regnálását, a legjellemzőbb a “harc” lenne. De miért küzd egyfolytában a feltételezett, kitalált, ha kell előállított ellenséggel olyan elszántan? Mi mozgatja? 

Erre keresi a választ Juszt László is a közösségi oldalán.

RémÁlomvilág

“Sokat gondolkodtam – de gondolom, hogy nem csak én – azon, hogy mitől van ez a feszültség lassan 30 éve az országban. Miért tálalta be például az “árokásás” fogalmát Orbán, s fogta rá a baloldalra, miközben ő ült a markoló kormányánál? Oka úgy hiszem az, hogy így gondolkodik:

Az uniós támogatások a brüsszeli „szabadságharc” során fideszes zsebekbe vándorolnak

“Nem azért helyezem a hangsúlyt a harc folytatására, mert háborús uszító vagyok. Ez csupán racionális megoldás, ha ugyanis át akarjuk venni a hatalmat, akkor teljesen fel kell fegyverkeznünk. Motiváltnak és képesnek kell lenni minden területen a védelemre.

Harc az illegális  bevándorlás ellen egy országban, ahol senki nem akar letelepedni? Viccelsz?

A motiváltságot pedig csak úgy lehet fenntartani a csapatoknál, ha folyamatosan megvan az ellenségkép. Ilyen körülmények között a harcnak kell áthatnia minden bel- és külpolitikai lépésünket. Akik az engedményeket támogatják, minket pedig uszítással vádolnak, azok valójában hazaárulást követnek el, hiszen mi vagyunk az egyetlenek, akik a magunk és ezzel a haza érdekét megvédhetjük.

Vita a terrorizmus elleni harcról

A gazdaság, a tudomány, a kultúra, a politika, a törvényhozás területén dolgozóknak tudatában kell lennie annak, hogy ezért harcol. (Vagyis értem!) Ez a harc sohasem érhet véget, mert mindig lesznek olyanok, akiknek az érdekei nem egyeznek a mienkkel.”

Orbán és Gyurcsány ökölharca – egymásnak estek a fiúk

Én ugyan ateista vagyok, de felhívom Orbán figyelmét, – aki az utóbbi években – sokszor hívja segítségül a papokat, hogy a Biblia, a Könyvek Könyve 237-szer említi meg a BÉKÉT.”

Bödőcs Ádere vs. Áder Ádere – Harc az élővilágért, mínusz ember

Orbán harcos jó éjszakát kívánt Brüsszelből – Kézitusa volt, afféle politikai kézitusa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük