Juszt: Orbán amerre jár, tömeges katasztrófát idéz elő! – Érdekes lesz, amikor jövő év áprilisában összetalálkozik majd saját magával

Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is Orbán  Andrej Babiš-nál tett látogatása és nem sokkal későbbi bukása kapcsán.

Támogasson téged Orbán Viktor!

“Bocsánat, ha nem teljes a lista, de Orbán olyan tömeges katasztrófát idéz elő amerre jár, hogy nem kizárt, hogy valakit kihagyok.

Hoszni Mubarak

A volt egyiptomi elnök 2011. január 23-án fogadta a miniszterelnököt Kairóban, két nappal később kitört az úgynevezett arab tavasz eseménysorozata Egyiptomban, aminek következtében Mubarak lemondott, majd börtönbe került.

Silvio Berlusconit

Orbán 2011 októberében biztosította támogatásáról. Másfél héttel később Berlusconi lemondott, mert elveszítette a képviselők többségének a támogatását.

Mihail Szaakasvili

Orbán 2012 szeptemberében járt Grúziában, napokkal a helyi parlamenti választások előtt. Nem sokkal később Szaakasvili már menekülni kényszerült.

Viktor Janukovicsról,

a volt ukrán elnökről Orbán azt mondta 2010-ben, hogy: ő a garancia a térség stabilitására. Hazáján kívül él.

Heinz-Christian Strache

Az osztrák alkancellárt Orbán Viktor fogadta Budapesten két éve ugyanis az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) egykori politikusában szövetségest fedezett fel. De azután jött Ibiza.

Benjámin Netanjahu

izraeli kormányfő is túl közel került Orbánhoz. A sorsát nem kerülhette el.

Szooronbaj Dzsejenbekov

kirgiz elnök, akinek a kedvéért Orbán kijelentette, hogy “kipcsak vér folyik a magyarok ereiben”. Önként ment a lecsóba.

Majd kifelejtettem Gruevszkit,

a macedón kollegát, aki azóta már Orbán és a hálás magyar nép vendégszeretetét élvezi. Kicsit igyekszik, még miniszter is lehet.

Innen-onnan beleillik a sorba Trump is,

akivel szintén elég nyálas kapcsolatban voltak.

Azután itt a szombati nap. Az örökös példakép Ausztria kormányfője,

akit “mindenben követek” – mondta nem olyan régen a Kárpát -medence politikai zsenije.

És szintén a szombati nap hozadéka a cseh miniszterelnök

– a maga 22 millió eurós, – igaz nem Marbella-i – hanem francia tengerparti kis ingatlanával.

Nos Urak, ki lesz a következő?”

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Juszt: Orbán amerre jár, tömeges katasztrófát idéz elő! - Érdekes lesz, amikor jövő év áprilisában összetalálkozik majd saját magával

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.