Karlendítés, köpködés, gázkamra – Orbániában nincs antiszemitizmus, csak az a fránya igény, ugye…..

Orbán és köre nem győzi hangoztatni, hogy Magyarország antiszemitizmusól mentes övezet és némelyik zsidó szervezet hevesen bólogat is hozzá. Aztán tessék! Úgy tűnik igény azért van rá….

Antiszemita atrocitás érte a MAZSISZEM elnökét

A Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM) közleményben tudatta az alábbiakat:

Rosenfeld Dániel Imre immár több mint 1 éve látja el az elimádkozói illetve a kántori funkciókat a nyíregyházi zsinagóga falai között. Tegnap kora este a Vay Ádám körúton sétált vissza a hitközségre másod magával, mikor arra lettek figyelmesek, hogy először a hátuk mögé, majd közel melléjük húzódott 5 fiatalokból álló biciklis banda.

Először egymást hergelve,

majd irányukba és a zsidóságnak is címezve gyűlöletkeltésre, uszításra alkalmas kijelentéseket tettek skandáltak. Volt köpködés és karlendítés is:

„mocskos zsidók gázkamrában a helyük, gázkamrába velük, sieg heil…”

Nem sokkal később a zsinagógához kiérkezett tucatnyi rendőr a rendelkezésükre álló információk és kamerafelvételek alapján hajtóvadászatot indítottak az elkövetők ellen.

A Magyar – Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság vezetője elmondta, ez már a 3. ilyen és ehhez hasonló neofasisztoid zsidóellenes támadás, ugyanis a napokban egy hölgy ismerősének szóltak be a pesti M4 metrón, aki nem is zsidó csak egy egyszerű fejkendőt viselt a meleg miatt:

„hülye zsidó kurva”

és ott is köpés követte a felháborító megnyilvánulást.

„Mint harmad generációs holokauszt túlélő leszármazott kötelességemnek érzem a Soára való emlékezést és szervezetem a Magyar Kormánynak és más szervezetek felé is beterjeszti azt a kóser kultúrcsomagot, amely megoldást kínálhat a jelen és a felnövekvő generáció számára az egymás iránti gyűlölködés ellen.”

Fejeződik be a MAZSISZEM közleménye.

One thought on “Karlendítés, köpködés, gázkamra – Orbániában nincs antiszemitizmus, csak az a fránya igény, ugye…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük