Kásler meghányta-vetette -ja, nem!- és nem helyezi vissza a Rehabilitációs Intézet főigazgatóját!

Mint arról beszámoltunk, Kásler Miklós a húsvéti áhítat alatt kirúgta az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgatóját, Cserháti Pétert. hatalmas összefogás alakult ki az ott dolgozók körében és felhívást intéztek a miniszterhez és Orbánhoz is, hogy gondolják át a dolgot.

Na, ezzel jól melléfogtak. Volt már példa erre? Na ugye!

Kásler kedden A Semmelweis Egyetem közleményében azt írja: Dr. Cserháti Péter 2019. október 1-én kelt rektori biztosi feladatkörét kibővítik, és megbízzák az egyetem komplex rehabilitációs fejlesztésével, ami magában foglalja a hazai egészségipari fejlesztési szempontok megvalósítását is.

Ezt az EMMI az ATV Híradójának kérdésére egyértelművé tette, hogy: COKI!

„A Nemzeti Népegészségügyi Központ április 10-ei ellenőrzésekor kiderült, hogy egyetlen ágyon sem tud fogadni koronavírus-fertőzött beteget az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, és maga a volt főigazgató csak

április 16-ra ígért 20 ágyat a miniszteri utasításban szereplő több mint 200 ággyal szemben.

Az erről szóló jegyzőkönyvet a volt főigazgató is aláírta.

A minisztérium nem vizsgálja felül a döntését,

mert dr. Cserháti Péter volt főigazgató nem készítette fel intézményét megfelelő időben a koronavírusos betegek fogadására, és ezzel komolyan veszélyeztette a járvány elleni sikeres védekezést és a betegellátást”

– ezt válaszolta az EMMI az ATV Híradójának kérdésére, amely arra vonatkozott, hogy a leváltásáról szóló döntés nyomán támadt tiltakozás hatására elképzelhető-e, hogy a minisztérium felülvizsgálja korábbi döntését és visszahelyezi Cserháti Pétert a főigazgatói pozícióba.

Még több részletért kattintson!

Egy hozzászólás itt: “Kásler meghányta-vetette -ja, nem!- és nem helyezi vissza a Rehabilitációs Intézet főigazgatóját!

  • 2020.04.15 - 18:55
    Közvetlen hivatkozás

    Kaslernek. Szíjjártónak, Rogánnak sohasem lehetett önálló gondolata, különben alkalmatlanok lettek volna jelen tisztségük betöltésére. Kirívó, hogy a Fidesz vezetők, soha nem mernek önálló véleményt alkotni ) bizonyos idő eltelte után, ha a Führer engedi irányítottan lehet Pld. az “igazságügy” miniszter Juditka egész jól elbeszélt egy külföldi orgánumnak, a lényeges kérdésekre hatszor választ nem adva, hogy milyen szuper a jogfolytonosság Magyarországon. Említette a futball dekázó fenomén ) Fidesz hűségén kívüli egyetlen kimagasló teljesítménye), hogy egész Európa rosszul látja, (Mindenki megtévesztett, hülye, vagy Soros ügynök) Azonnal megszüntetik a vírus elleni rendkívüli állapotot, ha a fideszes országgyűlés megszavazza 2/3-al. Mindenkit hülyének néznek!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük