Sorting by

×

Kásler rinocéroszbőrén a L’Oréal -mert megérdemli?- sem segít! – A szégyenteljes valóság 2022 magyar egészségügyéről…..

Kásler Miklós miniszter, akinek felügyelete alatt pusztul a magyar egészségügy, vasárnap jelentette szerénytelenül, hogy a a “pandémia elfedte” az egészségügyben végbement nagyszerű változásokat, ugyanis bevezették “a prevencióra épülő új egészségkultúrát”, létrehozták “az öt nemzeti egészségügyi programot.” Egyszóval szerinte a maga felügyelte ágazat előre megy, csak úgy, mint az ország.

A miniszter figyelmébe ajánljuk az alábbi hírt!

“Segítséget kérünk! Gumiabroncsra lenne szükségünk Koraszülöttmentő autónkra

Alapítványunk a jelenlegi nehéz helyzetben a koraszülött mentőautók üzemanyagát – adományokból – tudja biztosítani. Ugyanakkor

a debreceni és a győri mentőre a nyári gumiabroncs garnitúrát már nem tudjuk megvásárolni.

Mercedes Benz Sprinter típusú autóinkra 235/65 R 16C típusú abroncsra lenne szükségünk, ebben kérünk segítséget. Támogatásukat, felajánlásukat kis betegeink nevében is nagyon köszönjük!

Pénzadománnyal erre a linkre kattintva segíthet. Ha esetleg fel tud ajánlani gumiabroncsot, kérem vegye fel alapítványunkkal a kapcsolatot:

Dr Nagy Éva: 0036 30 660 4255
magyarkoraszulott@gmail.com”

A szervezetről….

“A Magyarországon született csecsemők kb. 9%-a koraszülöttként jön a világra, ami azt jelenti, hogy a terhesség 36. hete előtt születik meg. Kevesen tudják, hogy ma már az 500 grammal született csecsemőknek is van esélyük az életben maradásra, amennyiben megkapják az állapotuknak megfelelő speciális intenzív ellátást.

Szülessenek ezek a babák bárhol Magyarországon, a koraszülött mentőszolgálatok feladata a speciális ellátást nyújtó intézményekbe (PIC/NIC osztályok) szállítani őket.

Ehhez az erre a célra kialakított koraszülött mentőautókra, szállító inkubátorra és neonatológus szakorvosokra van szükség.

Magyarországon ezt a feladatot – nyolc regionális alapítvánnyal együtt működve, az Országos Mentőszolgálattal kötött szerződés alapján – mi végezzük. Az alapítványi működési forma lehetővé teszi, hogy a működés állami finanszírozása mellett fejlesztéseinket adakozásból is finanszírozni tudjuk, új eszközeink beszerzése és tevékenységünk végzése közben számítunk az Ön segítségére.”

Kapcsolódó

Fotó: Cseri László

 

Kásler rinocéroszbőrén a L'Oréal -mert megérdemli?- sem segít! - A szégyenteljes valóság 2022 magyar egészségügyéről.....

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Kásler rinocéroszbőrén a L’Oréal -mert megérdemli?- sem segít! – A szégyenteljes valóság 2022 magyar egészségügyéről…..

  • 2022.03.28 - 07:24
    Közvetlen hivatkozás

    Senki nem érti,hogy kásler miért/minek van még az egészségügyben?Dísznek ronda,másra meg nem jó. Ha lenne gerince,már magától lemondott volna. Az egészségügyet pintérsándor felügyel,aki csakúgy nem ért az egészségügyhöz,mint kásler. Olyan érzése van az embernek,hogy orbán direkt dilettáns seggfejeket tesz a fontosabb posztokra,hátha előbb romba sikerül döntenie az országot. Egy valódi szakértő nincs ebben a kormányban.Már épp illő,hogy eltűnjön az egész banda a történelem szemétdombján.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.