Budapesti hétköznapokKiemelt hírek

Kocsis Máté bejelentésére követői aléltan kommenteltek

Kocsis Máté bejelentésére bugyi nem maradt szárazon, követői aléltan kommenteltek

Kocsis Máté ezúttal, mint a magyar Kézilabda Szövetség elnöke jelentkezett be facebook oldalán és adott hírt arról az örvendetes eseményről, hogy a Népliget melletti százmilliárdos eredetileg kézilabdacsarnokként emlegetett, mára “multifunkciós arénává” lett építmény már kivilágítva pompázik az Üllői úton.

“Valami készül!

Európa egyik legmodernebb multifunkciós arénája már messziről hirdeti, hogy hamarosan világversenynek ad otthont. Magyarország története során először rendez férfi kézilabda Európa-bajnokságot, január 13. és 30. között. A nemzeti színben úszó budapesti arénában a magyar válogatott Hollandiával, Portugáliával és Izlanddal játszik majd a csoportkörben. Hajrá, magyarok!”

posztolta Kocsis.

Az ájul hozzászólásokból….

Az első hozzászóló maga a Fidesz egyik csoportja volt, ami érdemben ennyit tudott hozzátenni a giga-beruházást esetleg túlzónak tartók megfékezésére, amit a “köszönjük Emese!” – örökérvényűvel tudunk jellemezni:

“Minden eddiginél nagyobb összegű, 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot kapnak az érintettek! Csütörtökön kezdődik a kézbesítés!”

… és a továbbiak:

“Gyönyörű az új csarnok! Remélem, sok Magyar sikernek ad majd otthont!! Hajrá Magyarok!”

“csodálatosan szép ! A metró felújítás elkészül a megnyitóra ? Kamugeli megoldja ?”

“Erre minden magyar buszke lehet europa 3ik legszebb stadionja”

“Nagy dolog, hogy mostanában ennyi komoly nemzetközi versenyt rendezhet Magyarország! Hajrá magyarok! A képernyő előtt fogok szurkolni! Hajrá, hajrá, hajrá magyarok!!!!!!!!!”

“Magyarország mindenre képes.Minden nemzetközi sportrendezvényről elismerően nyilatkoztak a résztvevök.MINDIG!! Szenzációs LETT VOLNA az OLIMPIA is,ha a libsi banda nem kezd ellenkampányba.Persze,orvul ellopta CsehK a pályázati pénzt.Nagyon jól tudta,hogy mit művel.”

“persze hogy lopnak .. mindenki sajnos…. de nem mindegy hogy a produktum is már szét van cincálva.. cement sincs a betonban… mint anno… szociba vagy …ami sokkal jobb… a produktum maximálisan jól kivitelezett . nem mindegy ….. ez a nagy különbség ..jobb és bal közt… mert lehet pitiáner módon kivitelezni és nyúlni mindent.. vagy… legalább tisztességesen ki vitelezni a mutatványt .”

“Fantasztikus az új aréna! Óriási dolog, hogy ismét egy rangos világversenynek ad otthont hazánk. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“E miatt az épület miatt már majdnem baleseteztem kétszer. Annyira jól néz ki, hogy csak bámulom a sor meg megáll előttem”

 

Kocsis Máté bejelentésére bugyi nem maradt szárazon, követői aléltan kommenteltek

About Author

Szólj hozzá!