Sorting by

×

“Kósa Lajosnak a MotoGP versenypálya projekt helyett egy Babetta jutott! – Elkezdődött Lajos!”

„A hajdúnánási multifunkciós MotoGp-pálya terveit Bordás Péter okleveles építész készítheti el, miután megnyerte a tervezésre kiírt pályázatot” – közölte az MTI-vel márciusban a pályázati bizottság elnöke, maga Kósa Lajos. Tájékoztatása szerint azért Bordás nyert, mert ő nyújtotta be a legjobb pályaművet, és mostantól már a részletes tervek kidolgozása zajlik. Hogy mennyiért, azt nem árulta el.

Tavaly júniusban jelentette be Palkovics László miniszter, hogy

“a magyar kormány korszerű, multifunkciós, gazdaságosan üzemeltethető versenypályát épít Hajdúnánás külterületén, amely alkalmas lesz egyebek mellett a Forma-1 motoros megfelelője, a világ első számú gyorsaságimotoros versenysorozata, a MotoGP futamainak befogadására is”.

Csak az építkezésre 65 milliárd forintot szánnak, a tízéves versenyrendezési jogra 44 milliárdot. A több mint százmilliárd forint valószínűleg sosem térül meg.

“Kósa Lajosnak a MotoGP versenypálya projekt helyett, ez a Babetta jutott!”

Varga Zoltán a DK országgyűlési képviselője  közösségi oldalán érdekes dologra hívta fel a figyelmet, ami minden bizonnyal Kósa urat nem érinti kellemesen:

Kósa Lajosnak a MotoGP versenypálya projekt helyett, ez a Babetta jutott! A Fidesz „testvérszervezete”, a szicíliai maffia levágott lófejjel szokta megküldeni a selyemzsinórt a kegyvesztett maffiatagoknak.

Bár szó nincs levágott lófejről, Orbán üzenete mégis nehezen félreérthető, még akkor is, ha Kósa Lajos „csak” a Magyar Közlönyben olvashatta, hogy sanszosan vége politikai pályafutásának.

Ugyanis ott jelent meg, hogy Orbán,

a hajdúnánási MotoGP versenypálya projektet nemcsak Palkovics László minisztertől vette el indoklás nélkül, hanem Kósa Lajostól is, aki az utóbbi időben bizony boldogan fotóztatta magát a MotoGP projekt kapcsán.

Bár nem levágott lófej, de mégis selyemzsinór a javából,

hogy a megvalósítás feladatát azonnali hatállyal elvették a Kósa fémjelezte debreceni Kelet-Magyarországi Versenypálya Kft.-től.

Attól a cégtől, ahol „természetesen” Kósa megbízható emberei – ahogy mondani szokás: táskahordozói – kerültek vezető pozíciókba.

Ami különös jelentőségű, hogy a kormányhatározat szerint a Kósa-közeli cégnek most nemcsak a projektet kell haladéktalanul átadnia az új megbízott BMSK Zrt. számára, de felszólítja a kormány a Kósa keze alatt működő céget, hogy az eddig elköltött pénzzel is fillérre pontosan számoljon el!

Elkezdődött Lajos!

Barátkozz csak bátran a képen lévő Babettával. Orbán legfeljebb, ha ezt szánja neked, a milliárdos MotoGP-biznisz helyett. És ez még a kezdet.”

 

 

kósa

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.