Kiakadtak a kommentelők: ezért valakik fizetést kapnak? – Ennyire nézik majomnak a fidesz-kommunikátorok!

Azt már tudjuk, hogy annyira lenézi vuduzottjait a Fidesz, hogy a betűvetést mellőzve, már a tőmondatok erejében sem bízva, piktogramokkal próbálja agyba vésni üzenetét. Sikerült ezt is alul múlni a hölgyeknek-uraknak!

Ha ez már a „képzés” hatása, akkor….

Biztosan sokan találkoztak már a közösségi oldalakon futó Fidesz-hirdetések valamelyikével, amelyek arról tájékoztatják rém primitív módon a közt, hogy a magyar gyerekeket kik, hogyan akarják megrontani.

Szeretnék ráerősíteni, hogy tudatosuljon: minden egyes megjelenés pénzbe kerül, nem máséba, mint az Önébe, meg az Önébe, mindannyiunkéba.

Mivel fent említett hirdetések stílusukban, mondandójukban megegyeznek, egyenesen következik, hogy egy helyen készültek, egy ideológia mentén, egy stáb kezemunkájával. Az így létrejött „üzeneteket” aztán szétosztották a szintén közpénzből megfuttatott Fidesz-káderek és csoportosulások közösségi oldalkezelőinek, akik rendre posztolták is őket.

Egy példa….

A Nagykőrös a mi városunk közösségi oldalon jelent meg az alábbi alulmúlhatatlan -ó, dehogy!- darab:

„Ha nem akar migráns negyedeket Nagykőrösön, ha nem akarja, hogy Soros transzvesztita ügynökei Nagykőrös óvodáiban, iskoláiban agitálják gyermekeinket nemváltó műtétre, akkor töltse ki és küldje vissza a Nemzeti Konzultációt!”

A kommentelőknél ez már kiverte a biztosítékot…

„Nem hiszem el, hogy ezt valaki komolyan leírta. És ők vannak kiakadva, hogy az őket kritizálók nem olvasták a törvényt?! Minek? Amikor ilyen gyöngyszemeket alkotnak! Nincs egy épeszű se köztük, aki beismerné, hogy ezt bizony túltolták?”

„Kétszer is megnéztem, hogy ez nem-e egy Hírcsárda poszt.”

„Most őszintén, ezek hányszor fordultak eddig elő?!”

„Istenem! A sötétség! Jöjj vissza világosság!”

„Migráns-negyed… transzi ügynök? Túl sok Rejtő-regényt olvastok… Abban vannak ilyen figurák… 😃 Esetleg üzbég krumpligyárosok vagy kínai zöldséges? Elképzelem ahogy Abdul a tevén ülve a sivatagban a nagykőrösi Csónakázó-tóról meg a Pálfájáról álmodozik…”

„Nem tudom ki ez a seggnyaló, agymosott hülye aki ezeket kiírja, de nagyon szánalmas egy szar alak ….”

„Ilyen posztok születnek, ha gyógyszerre alkoholt fogyaszt a „Nagykőrös, a mi városunk”..”

„SIESSETEK GYORSAN TEGYETEK VALAMIT mert a Petőfi melletti óvodába egy csomó kisfiút láttam bemenni, utána meg egy csomó kislány jött ki!
Szerintem odabent nagyüzemben műtik át a gyerekeinket!!! TEGYETEK MÁR VALAMIT!!! KÜLDJETEK KI TÖBB KONZULTÁCIÓT MERT EZ ÍGY TARTHATATLAN!”

„hát ezt most komolyan elképzeltem, egy csomó nőnek öltözött faszi fogja megrohamozni a nagykőrösi óvodákat és megrontják a gyerekeket? ez valami helyi vonatkozású South Park rész forgatókönyve?

Kapcsolódó

 

fidesz,

2 thoughts on “Kiakadtak a kommentelők: ezért valakik fizetést kapnak? – Ennyire nézik majomnak a fidesz-kommunikátorok!

  • Ha nem akarja, hogy Soros György is bevándoroljon a migránsok között, töltse ki a konzultációs ívet és küldje vissza!

  • Mivel ebben is dilettansok dolgoznak, nem ismerik az aranyszabalyt, sosem hallottak a kontraproduktivitasrol – vagyis minel tobbet nyomatnak valamit, az egyre kevesbbe lesz informaciokozlo es az emberek egyre idegesebbek lesznek toluk, ha sokat latnak beloluk. Vonatkozik ez utcai plakatra, vagy amikor 5 percenkent nyomatnak be egy idiota reklamot az emberek kedvenc sorozataba, de a nyomtatott sajtora is. Aztan eljut egy pontig, amikor a polgar azt mondja, hogy na, most mar azert is a Gyurcsanyra szavazok, mert most lett tele a tokom veletek – es meg is teszi! Na, akkor ki fognak jozanodni a habony-felek? Nem, de nem is baj, mert onnantol kezdve az mar az ellenzeknek fog kedvezni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük