Soros György már a Hungaroring stopperóráit is megmanipulálta!? – Álhírek a javából!

Manapság nincs egyszerű dolga a hírfogyasztónak, ha elakarja dönteni, hogy az elé kerülő cikk véresen komoly valóság, vagy félrevezetésre szánt manipuláció, esetleg egy csavaros elme valóságot karikírozó álhíre hívja fel a figyelmet az Orbániában történtek faramicoságára. Ebben az esetben nem kell törpölni, előre tudatjuk, hogy ez utóbbiról van szó Breyer Gábor tollából.

Az, hogy Lewis Hamilton nyerte a szombati időmérő futamot,

egyértelmű bizonyítéka annak, hogy Soros György már a Hungaroring stopperóráit is megmanipulálta – jelentette ki Orbán Viktor egyidőben többszáz megyei újsággal, köz- és orbánszolgálati tévé- és rádióállomással -, az is bizonyos, hogy Gyurcsány irányítja a komcsilibernyák Forma1 versenyeket, sőt Karácsony Gergely viszont egy esztétikus kerékpárutat is telepített a versenypálya jobb oldalára. Így tisztán látszik, ahogy Brüsszel és az LMBTQ migránshadak miként bírják rá gyermekeinket a nemváltásra.  Amennyiben a vasárnapi futamon Lewis Hamilton netán aljas módon megnyerné a versenyt, úgy Semjén Zsolt még aznap éjjel benyújt egy visszamenőleges érvényű törvényt, hogy csak az lehet a győztes itt is, aki dekázni és hegedülni is tud egyszerre. Ugyanakkor, aki nem hajlandó legalább egy tányérral megenni Németh Szilárd egyedi lecsójából, annak harmadik sőt a negyedik oltást is maga Kásler Miklós fogja beadni, természetesen Sinoharmból.

Az RTL népszerű műsora,

a Showder Klub a jövőben szerepeltetni kívánja Szijjártó Péter, Gulyás Gergely és a többi tömény abszurditásokat állító fideszrobot szereplőket, hogy ne csak a sajtótájékoztatón nevettessék meg a hallgatóságot, hanem a fentnevezett klub nézői is részesüljenek a vidámságból.

Miközben közpénz milliárdokból plakátol országszerte a kormány,

nemzeti álkonzultál, tovább nyomja a milliárdokat a haverok zsebébe, külhonba szavazatvásárlásért, a nemzet robotjai ellepték a fészbukot fizetett rágalmakkal, hazugságokkal, ám, ha valaki rákérdez a lehallgatásokra, az bűncselekmény. Remek hely ez az orbáni Magyarország! A képen a vezető robotok láthatók, ez a korább rugós-felhúzós változattal ellentétben, már akkumulátor működtetésű, csak tudnám, mikor töltik őket, mert már rég le kellet volna merülniük. Gondolom, felismerhetőek, egészen hasonlítanak az emberre.

A Fidesz az MTI-n keresztül sajnálkozását fejezte ki,

hogy a mai nemzetbiztonsági bizottsági ülésen a Fidesz tagok nem tudtak megjelenni, ugyanis, miután megtudták, hogy Üzbegisztán elfogadja a magyar védettségi igazolványt, kapva az alkalmon családostul odautaztak, hogy kipihenjék az elmúlt évek igen bátor, ugyanakkor rettenetesen fárasztó képviselői munkájukat.

A Rákay Pilipp vezette számolóbizottság

tájékoztatása szerint a mai napig bezárólag 15 millió 627 ezer 366 személy töltötte ki és küldte vissza a nemzeti konzultációt, és még mindig jelentős mennyiségű visszaküldés várható a Nézőpont Intézet felmérése szerint. Rákay a tájékoztatón külön kiemelte az Oroszországban élő magyar származású, Béla Heterovics teljesítményét, aki egymaga 150 ezer példány kitöltési sebességet ért el óránként. Ez is mutatja, hogy semmi akadálya nem lesz annak, hogy a „gyerekvédelmi” népszavazáson legalább 20 millióan vegyenek rész. A hírre Orbán Viktor büszkén elmosolyodott és egy újabb adag uborkát tett ki a tornácra kovászolódni.

Kapcsolódó

 

álhír

One thought on “Soros György már a Hungaroring stopperóráit is megmanipulálta!? – Álhírek a javából!

  • Ilyen szöveget csak fideszhivőknek lehet beadni mert agyuk semmi, IQ nulla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük