Lázár János besokallt a tök(él)etlen pártkatonáktól….

Lássuk be, fárasztó lehet faluról falura, kisvárosról kisvárosra, majd a nagyobbakban megfordulva naponta végighallgatni azt, amiről józan paraszti ésszel is felfogható, hogy blődség. Lázár Jánosnak mostanság kijut ebből az élményből. Mondhatnánk, hogy ezért fizetjük, de emberek, azért legyen bennünk némi empátia!

Lázárnak tele lett…., beszólt!

A makói önkormányzati ülésen a fideszesektől megtudhattuk, hogy a migránsok migránskártyát használnak és hogy Brüsszelt meg kell állítani, valamint az ellenzék részéről panasz érte az önkormányzati újságot. Az ülésre ellátogató országgyűlési képviselő a több mint egy órás vita után akadt ki – írta a mcsipos.hu.

Lázár elmondta, a polgármester kérésére konkrét napirendi pont miatt jött el, hogy véleményét, javaslatát fejtse ki. De nem tudja, hogy ez megvalósul-e, hiszen a temérdek “előírt magánszám” miatt, amit kötelező minden kamerával követett eseményen lenyomni, lassan haladtak a napirendi pontok felé. Szerinte

szerencséje lenne a testületnek, ha nem közvetítenék élőben az ülést, mert aki az elmúlt egy órát végignézte, az elgondolkozik rajta, miért választ képviselőket.

A hódmezővásárhelyi fák nem nőhetnek a felcsútiak fölé – Lázár János korlátai ….

Lázár, a táskacügölőből avanzsált trónbitorló elszámította magát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük