Magyar-e vagyok? – Az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz … (OV, Hagyományok Háza)

Turka az ingem. Magyar-e vagyok? Már kopaszodom. Magyar-e vagyok? Kopott a cipőm. Magyar-e vagyok? Tejberizst eszem. Magyar-e vagyok? Kávét iszom, vazze! Magyar-e vagyok?

Joghurtot eszem. Magyar-e vagyok?

Menhelyi a kutyám. Magyar-e vagyok? Blogot írok. Magyar-e vagyok? Padlizsánt eszem. Magyar-e vagyok? Gyerekeimmel csetelek, vazze! Magyar-e vagyok? Közöd sincs hozzá, magyar-e vagyok!?
Mit csinálsz, kinn mosogatsz? Magyar-e vagy? Elmenekültél innét? Magyar-e vagy? Nincs mire hazajönnöd? Magyar-e vagy? Ronda ez a szöveg? Magyar-e vagy? Albérletben laksz? Magyar-e vagy? Nedves törlőt használsz? Magyar-e vagy? Töröd a magyart? Magyar-e vagy? Szóba állsz a négerekkel? Magyar-e vagy? Leszbi a csajod? Magyar-e vagy? Heinekent iszol? Magyar-e vagy? Kerékpározol? Magyar-e vagy? Nótbukon nyomod? Magyar-e vagy? Nem nézed a tévéinket? Magyar-e vagy? Ne csókolgass, köcsög! Magyar-e vagy? Van benned egy vonó? Magyar-e vagy? Közmunkás vagyol? Magyar-e vagy? Multihoz buszozol? Magyar-e vagy? Szavazni baszol? Magyar-e vagy? Öklendezel tőlünk?

Magyar-e vagy?

Miniszterelnök, mi a faszt csinálsz? Beteg-e vagy? Miniszterelnök, mi a faszt nézel? Beteg-e vagy? Miniszterelnök, mi a faszt gondolsz? Beteg-e vagy? Miniszterelnök, mi a faszt érzel? Beteg-e vagy? Miniszterelnök, mi a faszt hordasz? Beteg-e vagy? Miniszterelnök, mi a faszt sértegetsz? Beteg-e vagy? Miniszterelnök, mi a faszt mondasz? Beteg-e vagy? Miniszterelnök, mi a faszért ugatsz? Beteg-e vagy? Mi a faszt csinálsz? Mi a faszt nézel? Mi a faszt gondolsz? Mi a faszt érzel? Mi a faszt hordasz? Mi a faszt sértegetsz? Mi a faszt mondasz? Mi a faszért ugatsz?

Miniszterelnök, a kurva életbe’!

Mi a faszér’ ugatsz baromságokat, minek baszogatod még a gyerekeinket és az unokáinkat is, baszd meg!?
Az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz …

Beteg-e vagy?

(Paizs Miklós Buzi-e vagy? c. szövege nyomán)

Orbán: Magyarországon kultúrbéke van, kultúrharc Európában van!

Grafológus kerestetik, aki megfejti, mit rejt Orbán kézírása!

Az egyik leggonoszabb kérdés: közpénzből támogatás, vagy szólásszabadság!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük