Még mindig nem érzi, hogy megy fel a pumpa? Orbán falujában Makovecz-stílusú sportcsarnok nőtt ki a földből 6.000 millió közforintból

Kedden számoltunk be arról, hogy a regnáló miniszterelnök egy tollvonással elbokázott 13 milliárd közpénzt, ami 1.500.- forint/fő. A mai napra kevesebb jutott, a felcsúti sportközpont 6 milliárdot kóstál, ami 750.-/fő. Alakul a hét, hiszen még csak szerda van.

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány (FUNA) biztosan baromi jól teszi a dolgát

Az 1.800 lakossal büszkélkedő falu minden bizonnyal híres szülötte jóvoltából újabb csodával gazdagodott. Nehogy teljes közművesítésre, vagy az ott élők életének könnyítésére, esetleg munkalehetőségre tessenek gondolni! Á, dehogy!

Felcsúton 88 család imádkozik, hogy ne fagyjanak halálra

Sokkal inkább fából készült boltíves szerkezetekre, rendezvényteremre, mozira, tornacsarnokra, beltéri futópályára, edzőteremre. Ez ugyanis mind megtalálható a Felcsúton épült tornacsarnokban, amely nem messze helyezkedik el a PAFC stadionjától, és 6 milliárd forintba került.

Botrány Felcsúton!

Erről is a belgák tehetnek! Tudják: Belgium – Brüsszel – Európai Unió – Juncker – Soros….

Amikor korábban a hvg.hu rákérdezett, miért épül egy ekkora csarnok egy 1800-as falunak, az MLSZ azt válaszolta, hogy a Puskás Ferenc Akadémia eddig nem rendelkezett az egész éves képzést, edzéslehetőség biztosító fedett létesítménnyel, a belga Double-Pass szakértő cég pedig fedett létesítmények építését javasolta az olyan akadémiáknak, ahol nincs ilyen. És ha ő javasolta, akkor azt meg is kell építeni.

A Magyar Építők kapott lehetőséget bejárni az épületet, ide kattintva 50 képben nézheti meg, milyen lett az Ön, meg az Ön, meg az Ön pénztárcájából elvett pénzen épült komplexum.

Egy kommentelő a poszt alatt megjegyezte:

“Jó látni, hogy ismét stadion épült, a fölösleges és céltalan kórházfejlesztések, az oktatási épületek rendbetétele helyett. Külön öröm számomra, hogy ismét Felcsút került előtérbe, BAZ, Nógrád vagy Heves megye települései helyett. Igazán megérdemelte új fővárosunk mindezt!”

A birkózó-világbajnokság apropóján novemberben Budapesten tartózkodó Thomas Bach NOB-elnök azt hitte, azért jött Magyarországra, hogy belenézzen a birkózó világbajnokságba, pedig á-dehogy! A büszke “tulaj”

“pincétől a padlásig” megmutatta a létesítményt

– írta a minden rezdülésről értesülő pfla.hu, a Puskás Akadémia saját weboldala. Körbevezették a vendéget a nemrég átadott Sport- és Konferenciaközpontban:

Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta akadémiánk alapítójának szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről.

A bejegyzés cirka olyan volt, mintha egy ötvenes évekből visszamaradt brigádnapló részlete lenne.

Orbán, a NOB-elnök, és a magyar virtus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük