Utazzon a Németh Szilárd Utazási Irodával Budapestre! – garantáltan ingyenes …

Németh Szilárd hetek óta promózza közösségi oldalán a budapesti birkózó-világbajnokságot. Nem kicsi a tét, 9 napon keresztül meg kell tölteni a Papp László Budapest Sportarénát fizetőképes – vagy repijegyes – érdeklődővel. Tanulva a kiemelt Orbán-beszédekből és a Békemenetekből nem bízza a véletlenre a toborzást.

Nem bízzák a véletlenre

Október 20 és 28-a között minden este telt házat kell produkálnia a a 2,5 milliárd közpénz-forintból megrendezett birkózó világbajnokságnak, ami nem kis feladat. Tisztelet az amúgy igen nyomott áron értékesített jegyet váltóknak, akiket tényleg érdekel és hajlandóak is kifizetni a mérkőzések helyszínen követéséért a beugrót, de  a Fidesz-alelnök akkor alszik nyugodtan, ha tuti a magyar nép érdeklődése.

A Németh Szilárd Fidesz-alelnök által elnökölt szövetség október 21-re és 27-re, a világbajnokság két kiemelt versenynapjára 60 darab 47 fős buszt küld tagszervezetei számára – írja a napi.hu Ez közel 3000 nézőt jelent az amúgy 12,5 ezer fős Papp László Sportarénába.

„Az érintett versenynapok során az egyesületek résztvevői számára ingyenes belépőt, szurkolói csomagot és hidegcsomagos étkezést biztosítunk”

– olvasható az MBSZ oldalán.

Muszáj feltölteni…..

Október 21. a világbajnokság nyitónapja, október 27-én pedig Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke is a helyszínen tekinti meg a küzdelmeket, így muszáj volt feltölteni a nézőteret. A további napokra is ingyenesen lehet jegyeket igényelniük a kluboknak.

“Minden, a klubhoz köthető személy ezen a csatornán igényelhet ingyenes belépőt. A hazautazás költségét is vállaljuk. Kérünk minden klubot, hogy vegye komolyan a részvételt, mutassuk meg együtt a magyar birkózás erejét”

– olvasható az MBSZ elnökségi beszámolójában.

Az eseményre amúgy 1.990 – 3.990 forintba kerülnek a jegyek a Sportaréna oldala szerint, 21-ére már nincs, ellenben a többi napra még bőven lehet ülőhelyet találni a lelátón.

Tudja mi kapcsolja ki igazán Németh Szilárdot?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük