Többször használatos Fidesz-jelöltek – Tovább az orbáni úton

Sokan nem értik, mire ez a nagy nyüzsi a FIDESZ háza táján, miért nem mennek már nyugdíjba és élnek vidáman az összerabolt vagyonukból.  Mert félnek. A legenda szerint, Kádár is így fakadt ki egyszer legfőbb bizalmasának, Aczél György kultúrpápának: én soha nem mehetek el nyugdíjba, mert ezek azonnal rám kenik Nagy Imre kivégzését. És így is lett. 

Nekünk Magyarország az első

Nem, ne küldjön el a qrva anyámba, most nagy szükségem van a támogatására kedves, drága, aranyos szavazó. Röviden elmondanám, mit sikerült az elmúlt nyóc évben összehoznunk a saját érdekünkben, mert most szeretnénk folytatni. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy a választó úgy lássa a világot, ahogy azt mi szeretnénk.

Mint tudja, szeretett honfitársam, nekünk Magyarország az első, ezért is támogatjuk a hazai adófizetők pénzén a határon túli magyarokat százmilliárdokkal. Adunk az ottani egyházaknak, focicsapatoknak, még a jégkorongnak is. Cserébe csak azt kérjük, pofázzanak bele az itthoni választásba azzal, hogy ránk szavaznak, és nem viselik a következményeket. Nem itt adóznak, nem sok közük van ahhoz, mi történik itt, de a szavazatuk jól jön nekünk. Ez azért nagy segítség, és nem is hagyjuk ki a lehetőséget. Mert ugye mi, magyarok, meg a haza, és az összetartozás, az ukrán nyugdíj – mind, mind fontos nemzeti érdek. A nemzet meg a  Fidesz, és ezzel elmondtam mindent.

Ne tessék azt a baltát emelgetni, az itthoni magyarokról is szépen gondoskodunk mi, fülkeforradalmárok. Első körben megvédtük a magánnyugdíjat. Ma már egy forint sincs belőle, így mindenki éljen meg öreg korára ahogy tud, az általunk elherdált megtakarítása nélkül. De mi megvédtük a saját érdekünkben, el is költöttük magunkra, így nem tőzsdézték el a brókerek. Ugye ez milyen megnyugtató?! Mert itt az a Tarsoly, aki bennünket kifizetett, csak a kisbefektetőket nem. De majd azt is szépen elsimítjuk, csak legyen türelemmel a szavazó még négy évig.

Nálunk a legmagasabb az áfa és erre büszkék vagyunk

Milyen szépen megemeltük az alacsony keresetűek adóját, és töröltük el az adójóváírást. Minden forintra szükségünk volt, hogy azt oda tudjuk adni a jobban keresőknek, és a költségvetésnek ne kerüljön semmibe. Mert akkor mi onnan kevesebbet tudunk ellopni, azt pedig megengedhetetlen a számunkra. Még adót is emeltünk ennek érdekében, nálunk a legmagasabb az áfa, és erre büszkék vagyunk.

Legyen szíves, ne engedje rám a kutyát! A rezsicsökkentéssel sem nagyon vertük át a fejét a kedves szavazónak. Csak éppen azt mondtuk, azt nekünk köszönheti, nem a világpiaci árnak. Tegye a szívére a kezét, azt, amiben az a karó van amivel agyon akar verni, és mondja azt, nem vette be kanyar nélkül. Most sem kell mást csinálni, csak nekem hinni, és akkor drágábban tetszik továbbra is kapni tőlünk az energiát, ami most nagyon olcsó a világpiacon.

Gyurcsány tehet róla

Most pont itt vannak ezek a migránsok, akik ellen csak mi tudjuk megvédeni magát. Hogy nem látja őket? Mondom, hogy megvédjük! Csak nézze meg a tízmilliárdokba kerülő nagy, kék, szar plakátokat, amelyeken úgy, de úgy védünk, hogy még a közmédia is erről szól évi nyolcvan milliárdért. Csak tessék továbbra is reszketni tőlük, mi csak a menekülteket engedjük be, meg aki fizet a letelepedési kötvénnyel. Nem engedjük meg az uniónak a kötelező kvótát, mi döntjük el, ki mennyit ér meg nekünk. A ráfizetést úgyis a költségvetésből vesszük el. Az meg a maga pénze.

Legyen szíves, engedje el a torkom, akkor elmagyarázom a Soros terv lényegét. Ez egy gonosz terv, azért találtuk ki. Mindenki arról beszél, milyen lepukkantak a kórházak, milyen siralmas az oktatás, hát bedobtunk egy vidám témát a köztudatba, és inkább arról beszélünk. Szokta nézni a Németh Szilárdot a tévében? Ugye milyen szórakoztató a sok hülyeség, amit vörös fejjel előad? Ugye milyen remekül hangzik? Na, akkor arra tessék figyelni, ami ott elhangzik.

És azok a gyönyörű stadionok! Meg a jól keresőknek adott CSOK. Hogy maga abból nem kap? Hát az szívás, de Gyurcsány tehet róla. Vagy tessék többet bérrabszolgázni, akkor több jut nekem a megemelt minimálbér adójából. A közmunkásnak sincs ideje, meg ereje lopni, mióta a Hegedűs Laci nevű farok dolgoztatja őket Lázárhelyen.

Röviden összefoglalva, mi egész jól állunk, maga meg csak ilyenkor érdekel bennünket. Még van mit magunkévá tenni ebben az országban, Mészáros Lőrinc a héten még  nem vett semmit Orbán Viktornak. Tessék már itt aláírni az ajánlást, mindjárt sötét lesz, s ez a közvilágítás nem az igazi. Hiába cserélte le Orbán Viktor veje az egészet jó drágán, most bujkálnia kell a saját lába miatt, mert Simicska a hibás. Akkor köszönöm, meg is vagyunk, négy évig nem zavarom. Igyekezzen túlélni ezt az időt. Tudja, ha magának is lenne egy kastélya a földje közepén, ami csak úgy egyszerre ott terem a semmi határán, nem kellene ennyit magyaráznom, miért szavazzon ránk. Hajrá Fidesz, hajrá magyarok!

Ez is Bandita:

Bencsik András elvtárs egy gyáva, szar alak. Olvasni sem tud!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük