Most megy le a Jobbik kutyába – mindenki kitálal, akinek van facebookja

Pénteken tört a felszínre a fekália, amikor egymásnak estek a Jobbik potentátjai. Levelek kerültek nyilvánosságra, Volnert kizárták, Sneider rendcsinálással fenyegetőzött, amiben Szabó pártelnök is támogatta, kipenderítették Jámbort.

A kedélyek azóta sem nyugszanak

Volner János azon bánkódik, hogy nem vette át a pártvezetést:

“Tegnap, 5 órás tanácskozás után megszületett az eredmény: a parlamenti frakciónk többsége kizárt a soraiból. Két barátom és bajtársam, Apáti István és Fülöp Erik jelezte, hogy a sorsuk és az értékrendjük össze van kötve az enyémmel: ha engem kizárnak, ők is kilépnek – férfias kiállásukat ezúton is köszönöm! Egyikünk sem szeretett volna menni. Nekünk ugyanis nem a Jobbikkal van problémánk, hiszen a Jobbikban még mindig sok szeretetre méltó, tisztességes magyar ember dolgozik. Nekünk a Jobbik jelenlegi vezetésével van feloldhatatlan értékrendi és politikai konfliktusunk…..”

Sneider Tamás nem maradt adósa:

“Volner János most pontosan úgy játssza a „skizofrén tudatlant”, mint tette azt már az elmúlt hónapokban, amikor egy-egy lépéséért számon kérték. Ki kell mondanunk a tényt: nem mond igazat. Állításaival ellentétben, nem azért lett kizárva, mert tisztújítást szeretett volna, hanem azért, mert a Jobbik rombolását igyekezett egyre hatékonyabb módon elérni, súlyos etikai vétségek kimerítésével…..”

Az adok-kapokban Sneider volt a soros:

“Kedves Sneider Tamás, arra kérlek, ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld… Tegnap már ott tartottál, hogy “János levelével teljesen egyidőben tizennyolc tagtársunk e-mail fiókját törték fel”, mintha talán én lettem volna a feltörő. ?

Ehhez képest én nem férek hozzá a jobbikos Gmail-fiókomhoz, mert Szabó Gábor pártigazgató letiltotta. Bele akartok olvasni? Nincsenek titkaim, de az durva lenne……”

Ha a fentiek nem bizonyultak volna elégnek, megszólalt Szabó Gábor pártelnök is, aki nem a közösségi oldalt, hanem egy közlemény kiadását választotta terepül:

A közlemény

A Jobbik országos elnöksége visszahívta regionális igazgatói, választókerületi elnöki és egyéb a pártban betöltött tisztségeiből Jámbor Márkot, aki egy belső körlevelét hozott nyilvánosságra, károkat okozva ezzel jobbikos közösségünknek és nagy örömöt a fideszes propagandagépezetnek.

Etikai eljárás indult Szabó Balázs szekszárdi szervezeti elnök és önkormányzati képviselő ellen, aki egy párton belüli pozícióra való pályázati eljárás során, munkahelyének elvesztésével fenyegette meg egy jobbikos tagtársát, amiért az szintén el mert indulni ugyanazért a tisztségért, mint ő. Tagtársa néhány napon belül el is vesztette civil állását.

Ez bajtársilag és emberileg is elfogadhatatlan magatartás, ezért az etikai eljárás indulása mellett az országos elnökség a helyi elnöki tisztségéből is visszahívta Szabó Balázst, és feloszlatta a gyengén működő szekszárdi szervezetet is, amelynek egy más vezetővel való újra alakítása hamarosan megtörténik.”

Így “mulat” a virtigli magyar-érzelmű párt vezetése és teszi a nullával egyenlővé, amiért harcol.

A Jobbik alelnöke az LMP-t oszlófélben lévő hullának nevezte

Kizárták Volnert – a szalámizás a tervnek megfelelőlen zajlik……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük