Bayer Zsolt alpári stílusban rágalmazta és fenyegette meg Konrád Györgyöt. A fenyegetésnek nem lett következménye, ezért kolléganőnk úgy döntött, hogy feljelentést tesz a Médiahatóságnál.
[mnky_ads id=”10551″]

Következmények nélkül – reméljük – nem megy

Az ügy előzménye egy HVG-ben megjelent Konrád György interjú, amiben azt merte mondani:

…rejtelmes mozgások egyszer csak oda vezethetnek, hogy a miniszterelnök, ha nem akar Nicolae Ceausescu sorsára kerülni, akkor önként elmegy valahova. Jóakaratú emberként azt kívánom, hogy Felcsútra menjen.

Bayer Zsolt a legutóbbi Sajtóklubban patkánynak titulálta Konrád György írót, valamint meg is fenyegette, hogy tudja, hol lakik, ez a rohadék el tudna, képzelni oda egy békés sétát s Gyuri bácsi többet lehetne otthon a közeljövőben. Majd megmondjuk neki – folytatta Bayer – jobban teszi, ha kussol, különben baj lesz.
[mnky_ads id=”10552″]

Tisztában vagyok azzal, hogy ebben az országban a feljelentés nem sokat ér. De a Médiahatóság már büntette meg az ECHO TV-t. Így van némi remény.

A beadványom rövid szövege:

„Tisztelt Médiahatóság!

Panasszal kívánok élni amiatt, hogy – véleményem szerint – a 2018.01.08.-i Sajtóklubban (ECHO tv) Bayer Zsolt újságíró olyan kijelentéseket tett, amik sértik a médiatörvényt, ezen belül az emberi méltósághoz való jogot. Ez a jog sérült, mikor Bayer Zsolt patkánynak nevezte Konrád György Kossuth díjas írót valamint burkoltan megfenyegette. Úgy vélem ilyen viselkedés nem megengedhető a médiában. Kérem beadványom mihamarabbi kivizsgálását.

Köszönettel: Zina Mihailova”
[mnky_ads id=”10553″]

Kilövési engedély Konrád Györgyre?

Konrád György: Orbán Viktor, ha majd nem akar Nicolae Ceausescu sorsára kerülni, akkor önként elmegy valahova

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Echo sajtóklub==== patkányklub! Munkásőrök, III/III-ok, államilag támogatott kocsma gyülevészete.

 2. bájer májer, bencsik gabika, lovas pistike, a kricsmi tulajdonosa huth görbince, magukat újságírónak valló senkiházi szaralakok nyilatkoznak. tőkéczki már alulról köpködi a bagázst!

 3. Szerinted ezek emberek? Szerintem embernek látszó véglények! Nikotinos a gatya vén véglények?

 4. Ezt a négy kan figurát símán szalmán pörzsölném fel a főnökükkel együtt. A felirat a főnökön soros voltam, a többieken a te áldozataid vagyunk! A hozzátartozók mélyen tisztelik a főnököt, leszarják a sajátjaikat. Ez ma Magyarország! Ez a Te országod! Boldogulj, tegyél mindenkirre, majd rád is tesznek.

 5. A faszkalap bájer zsótika a gyerekét látogatja meg Ausztráliában, támogatás kell apucinak?

  • Azt meg már eltüntette miután megruházták…..és persze ugye miatta! Mi is emlékszünk ám erre-arra!!

  • Ha “bájer” faszkalap, akkor a konrád mi? És veletek együtt! Ennyire elfogultak hogy lehettek? Konrádnak – ennek a társát beáruló, a szociban kétútleveles világutazónak – mindent szabad?

   Meg kell cáfolni a felvételben elhangzottakat! Nem vagyunk Németországban, habár már ott is egyre nagyobb hányadban megjön az emberek esze!!! Kedves Csilla Kicsike!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét