Nem kímélték a kommentelők Orbánt! – Az tuti, hogy nem erre számított!

“3,250,000 honfitársunk beoltva. Ön regisztrált már?” – tette fel a kérdést Orbán miniszterelnök közösségi oldalán. Mivel hetek óta arra trenírozott minket, hogy a 3,5 millió beoltott bejelentése után jön a “jó világ”, gondolom, üdvrivalgással kevert alélásra számított legalább a követői között. Elszámolta magát!

Szombaton sem pihen a miniszterelnök,

a Facebook-oldalán jelentette be, hogy az egészségügyi szakemberek olyan tempóban dolgoznak, hogy

megvan a 3,500,000 beoltott magyar!

A bejegyzést sokan látták, de a reakciók finoman szólva sem volt egyértelmű örömünnep!

“Regisztráltam. Mint EU polgár várom az EMA által jóváhagyott és dokumentált vakcinát.”

“Nem. És nem is fogok oltakozni! Az egèszsègügyet teljesen összerobantotta! Feleslegesen èpitete a stadionokat ezèrt nem oltatom magamat! Köszönöm szèpen!”

“Oltás ügybe is muszáj a Fidesz seggét nyalni???”

“Már megkaptuk mindkettő vakcinát Sputnikot ,köszönjük szépen a kormánynak hajrá Fidesz KDNP !!!”

“Ember ..hova nyit ? Menyi embert akar megbetegiteni es megolni..? Nincs meg imunitas..zarjon be vissza es ne nyitogason !!!”

“Oszt a nép hullik mint a legyek….”

“Egyetlen célja van, megnyerni a jövő évi választást, mert ha elbukja, tudja, hogy utána mi következik.”

“Mennyi ember halt meg? Az valahogy kimardt a nagy öntömjénezésből”

“Minél többen regisztrálnak és oltakoznak, annál kevesebben betegednek meg és annál kevesebben halnak meg. Annál gyorsabban nyithatunk.”

“Minél több embert oltanak be,annál jobban nőtt a halottak száma! Ez nem érdekes senkinek”

“Oltatnék, ha oltanának. Elsőként regisztráltam és még semmi.”

“Nem értem hogy a nyitásokat miért a be oltottak számától teszik függővé mikor közben azt mondják hogy az első oltás után két héttel alakul ki a védettség
részben és a második oltás után újabb két hétnek kell eltelnie a védettséghez tehát nem a beoltottak számát kéne nézni hanem hogy a második oltás után hány embernél telt el két hét !!!!!”

“Lehetne számláló halottakról, munkájukat elvesztőkről. Vakcinátol nem laknak jól”

“Hány embernél van már a védettség. Az a fontos nem az hogy hány embert oltottak. Ezért a nyitás és a az iskolai jelenléti oktatás teljesen felesleges

“Kedves Miniszterelnök úr, köszönet MINDENÉRT, de legfőképpen a járvány kezelésében tanusított bölcs tevékenységéért, vakcina gyors beszerzéséért, a naponkénti tájékoztatásért, én más tájékoztatást nem is hallgatok csak az Önét és az Operatív Törzsét….komolyan veszem a járvány idejére kiadott előírásokat, családom is betartja azokat, végtelenül sajnálom azokat a családokat akiket veszteség ért, nincs váratlan halál – ISTEN KEZÉBEN vagyunk! Várom az újraindítást – kirándulás, úszás, unokázás. Bízom Önben és Csapatában – nem csak járvány idején…..hisz a migránsok elleni védekezés is ma is folyamatos….az emberek mintha erről megfeledkeztek volna most…..”

Ami nem volt a hozzászólások között….

Hadházy Ákos közösségi oldalán elemezte Orbán pénteki rádiójátékát:

“Tippeljen, hogy a tegnapi fél órás rádióinterjúban hány mondatot mondott a magyar miniszterelnök

  • 1) a halottak számáról
  • 2) a gyászolókkal való részvétről.

Részvétről, együttérzésről EGYETLEN SZÓT SEM szólt. Az elhunytak számáról egy FÉL MONDATOT, azt is sunyi módon: az oltottak számánál az ÖSSZESÍTETT számot mondta, a halottaknál csak a NAPI adatot említi és azt sugallja, hogy az is bagatell, mert többségük idős volt.

Az egész interjúban egyetlen alkalommal jön szóba a gyász

A kormánypropaganda üzenetét mondja fel, miszerint csak politikai haszonszerzés, ha valaki erről beszél. Nem hiszem, hogy a világon sok ilyen kormányfő van, aki ennyire érzéketlen lenne a honfitársai halála, a hozzátartozók gyásza iránt. Ha nem hiszi el (tényleg elég nehéz), az “interjú” teljes szövegét itt olvashatja.”

 

orbán

3 thoughts on “Nem kímélték a kommentelők Orbánt! – Az tuti, hogy nem erre számított!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük