Németh Szilárd egyet sorosozva, az ügyészséghez fordult

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje – jelentette be a csütörtöki budapesti alakuló ülés után Németh Szilárd, a testület elnöke, a kormánypárt alelnöke, hangsúlyozva: „a veszély nem múlt el”. A politikus, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta: a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők.

Bevándorláspárti politika – Soros támogatásával

Kiemelte: megállapították, hogy Európa egyik legnagyobb kihívása a népességfogyás, amit Magyarországgal ellentétben a Brüsszelben még többségben lévő bevándorláspártiak javaslata szerint a bevándorlók komoly pénzösszeggel való támogatásával orvosolnának. Beszéltek arról is, hogy Magyarországon nagy a veszély, mert vannak olyan szervezetek, amelyek Soros György támogatásával bevándorláspárti politikát akarnak végrehajtani úgy, hogy mindeközben a magyar törvényeket be sem tartják.

Migration Aid

Németh Szilárd elmondta: a kabinet egyik első intézkedéseként az ügyészséghez fordulnak, kérve a „Soros által kitartott bevándorláspárti szervezet”, a Migration Aid párttá alakulásának vizsgálatát.

(Forrás: MTI)

Senki sem akarja elősegíteni a bevándorlást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük