A Főmérnök bejelentette, hogy a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását. Minden negyven alatti házas szülő nő 10 millió forint kedvezményes kölcsönben részesül. Minden gyereknél három évre felfüggesztik a törlesztést, a harmadik után elengedik a fennálló tartozást. A második gyerek születésénél egy millió forintot, a
harmadiknál négy milliót vállal át az állam a szülők hiteléből.

Megint hányok attól, ahogy hülyének nézik az országot bevándorlásra hivatkozva

Sok okos gazdasági lap, meg a kormánysajtó mindjárt írta, hogy a Fidesz száz milliárdokat ad a családoknak. Egy lóf…t! Ugyanaz van, ami a dohány üzletben, a földmutyiban, és minden másban. Kihirdetik, hogy a haza üdvére cselekszenek, aztán a saját slepp zsebét tömik.

Vegyünk a gyermektelen fiatal párokat

Azzal kezdem, hogy Orbán a házasokra korlátozza az intézkedést. Mi két gyereket vállaltunk, nevelünk, de egy idióta, álkeresztény miniszterelnök kedvéért nem szoktam megházasodni. Elavult, szükségtelen köteléknek tartom a házasságot. Éppen eleget bontottam fel ahhoz, hogy ne egyem meg a házasság szentségéről szóló hittérítő szöveget.

Tehát az alap probléma, hogy házasságon kívüli gyerekek le vannak szarva

Ez negatív diszkrimináció, ami még a Fidesz fércalkotmánya szerint is alkotmányellenes. A bűzös, inkvizíciós középkor lehelete ez. Skarlát betű billoga.

Nathaniel Hawthorn világhírű regényében írta meg a középkori szemléletet. Azt hogy a “törvénytelen gyerek” anyja a ruháján vörös A (adultery: hűtlen) betűt volt köteles viselni szégyene kimutatásául.

A gyerekek negyven százaléka már nálunk is házasságon kívül születik. Ők nem méltók a NER megbecsülésére? Tehát a sok száz milliárdra becsült támogatási összeg 40 százaléka már nem is létezik.

Jobb ha azt is figyelembe vesszük, hogy a házasságok majdnem kétharmada válással végződik

2010-ben a felbomlott kötelékek 60 százalékában volt gyermek is. Ha ez bekövetkezi, már ugrik is a támogatás, a pénz. Én nem élnék senkivel pénzért, és csak azért egy tönkrement kapcsolatban, hogy Orbán saját
családtámogató dicsőségét hirdethesse. A felvett hitelt tehát vissza kell fizetni! Miből teszik ezt meg a magyarok? Alig, hogy megélnek valamiből! A házasságból született, de elvált szülők gyerekeinek hatvan százalékát tehát nem illeti meg majd a kedvezmény.

Kezdjünk el számolni,

hogy a sok minimálbéres magyar ha a teljes fizetését, mondjuk bruttó 135 000 ft minimálbérét teljes egészében a tőke törlesztésére fordítja, akkor 6,17 évig fizeti a kölcsönt minden hónapban. Akkor nem szóltunk még a kedvezményes kamatról se, amit ugyancsak fizetni kell. A bért bruttóban számoltuk, nem evett, ivott a polgár, és nem adott enni a Főmérnök által állítólag támogatott gyerekeknek sem!

Szóval normális ember ezt a kölcsönt nem veszi fel,

mert elég egy válás, egy betegség, egy baleset, egy állásvesztés, és megy a lecsóba minden. Ezt a hitelt csak az veheti fel, aki amúgy is magas jövedelemmel rendelkezik, tehát tudja, hogy válás esetén is fog törleszteni, akinek a mai rendszerben biztos a társadalmi, gazdasági pozíciója, és hosszú távra előre láthatja, hogy tíz év múlva is az lesz. De kik ők a valóságban? Hát persze. A NER rendszer seggnyalói, haszonélvezői, akik betagozódik a Fidesz elvtelen, szemét rendszerébe. Persze a kilencven százalék lemaradó polgár adójából, az ő terhükre, rajtuk élősködve!

Az én gyerekeim nem dobálnak szaros pelenkát,

nem tárgyalnak arab országok kormányaival, és nem állnak meg a saját lábukon. De nem adom őket senkinek semmiért! Büszke vagyok rájuk akkor is, ha homlokukon villog a Skarlát betű! Te meg rohadj meg Vikor! Akinek nagy elvhűségében öt gyerekét három különböző vallású pap keresztelte!

Én arra neveltem őket, hogy gondolkodjanak, kételkedjenek mindenben!

Ne higgyenek soha tekintélyelvű hatalomnak,mert az hülyének nézi majd őket! Mint ahogy te is hülyének nézed az országot. Nem tettetek mást, mint néhány statisztikussal, Varga Misivel meg a Finkelsteintől rád maradt propagandistával leültetek egy nemzetmentő szeánszra. A fő cél megint az volt, hogy hogyan tudnátok a saját fajtát szaporítani,gazdagítani állami támogatásból a többiek rovására, közpénzből. Aztán hozzáadtátok a “Haza üdve, a családok szentsége, a magyarság jövője” szöveget, és kitaláltatok megint egy hülyéknek szóló reklám mesét!

Rossz hírem van! Nem fogja mindenki megenni.

Sőt, egyre kevesebben dőlnek be! Már csak a fizetett tapsolók csapkodják a tenyerüket. Látni fogod, ahogy összedől a rendszer. Mint minden, ami szemétségre, lopásra, erkölcstelenségre épült a történelemben!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét