Kerítésen innenKiemelt hírek

Nógrádi szerint a kormány nem a gyilkolástól, csak a rossz sajtóvisszhangtól tart

Nógrádi: a kormányt nem a gyilkolás ténye, csak a rossz sajtóvisszhang tartja kordában

Nógrádi Györgyöt, a nemzet biztonságpolitikusát látta vendégül Földesi Gyula, Pestszenterzsébet fideszes képviselőjelöltje lakossági fórumán. A frontember királyi többesben magyarázta, hogy (a kormány, meg ő) miért nem lőjük halomra a menekülteket a magyar határnál.

Nem lövetünk, mer rossz lenne a  sajtóvisszhang

“Nem vagyunk hajlandók ezt a tűzparancsot kiadni, és főleg nem elsőként Európában. Aki ezt elsőként kiadja, annak neki fog menni nagyon sok sajtó. A második-harmadiknál már más lesz a helyzet. Azért építettük a kerítést, hogy elkerüljük a tűzparancsot.”

Amennyiben elfogadjuk, hogy Nógrádi a kormány álláspontját képviseli, ahogy mindig is szokta, akkor Magyarország regnáló vezetőit nem erkölcsi érzékük, humanitárius megfontolásaik, a törvények tisztelete tartja vissza attól, hogy a honvédelemre szerződtetett katonáknak tűzparancsot adjon védtelen, fegyvertelen emberek ellen, hanem a rossz pr.

Ha viszont Nógrádi nem a kormány álláspontját képviselte, akkor átverte hallgatóságát és persze mindannyiunkat és ennek kormányoldalon egyértelmű, határozott hangot kötelesek adni és fent nevezettet kiírni a csókosok közül.

Botrány a kormányinfón!

Kovács Zoltán  kormányszóvivő és társai egyelőre kussolnak, úgy látszik a tömeggyilkosság lehetősége nem éri el az ingerküszöbüket. Persze értem én, fontosabb dolguk van, nyakukon a kampány, meg az a szemét Guardian-Soros-bérenc is őket bas@szogatja. Mi ehhez képest egy kis vérengzés belengetése?

Simicskó úr és a többiek!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Várjuk egyértelmű válaszukat!

About Author

Szólj hozzá!