Puha vagy Fidesz! – a Honfoglalás 2000 bekeményítene

A Szilvásy György vezette jobboldali Honfoglalás 2000 egyesület közleményt adott ki, így mutatva meg a helyes irányt a szerintük elpuhult Fidesznek. 

Csak semmi izgalom!

Az egyesületre akkor figyelhettek fel, amikor 2015-ben Vlagyimir Putyinnak adta volna a Nobel-békedíjat, vagy arról, hogy szerintük Los Angeles vette el Budapesttől az olimpiát. Most nyugalomra inti a kormánypárti szavazókat, nincs veszve semmi, csak a regnáló pártnak meg kell emberelnie magát. Közleményt adtak ki az alábbi szöveggel:

“A kétharmados Fidesz győzelem eléréséhez változtatni kell az eddigi gyakorlaton. Elég a sorosozásból! El kell mondani: ha netán az ellenzék győzne áprilisban, akkor: a migránosk eltartása miatt nem lesz nyugdíj-emelés, nem lehet szó béremelésekről, kevesebb lesz a minimálbér.

Kormánykonklúzió: Soros hülye!

Az ellenzék bevezeti az ingatlanadót (a panelokra is kiterjed), eltörlik a családtámogatást, és a rezsicsökkentést, visszaállítják a kórházi vizitdíjat, nincs többé ingyen ebéd a kisiskolásoknak. Vissza az ellopott 146 milliárd metrópénzt, nyugdíjemelésre fordítjuk A kormánynak, mint bárhol a világon, látványos tömegtámogatásra van szüksége!

Szellemi honvédelem – a CÖF-CÖKA újra támad

A CÖF százmilliókkal rendelkezik, vezetője Csizmadia László ül a pénzen, kirándulásokat szervez Lengyelországba és Brüsszelbe, nem a mi emberünk. Azonnal mondjon le! Ifjú Lomnici úr jó szándékú, de jogászkodása hatástalan. Gyakorlati politikusnak kell szólni az emberekhez. Vegyék már észre “cöfösék”, meg a kampányolók, hogy a politika utcai megmozdulásokon dől el minden országban, ugyanis a tv világba kürtöli az eseményt.

Viktor, te megkergültél!

Ha gyávák vagyunk, nem érdemlünk hatalomgyakorlást. Elég a panaszkodásból, a nyafogásból, aktív, offenzív politikával kell meggyőzni az embereket: csak reánk számíthatnak. Telik az idő, ébresztő nemzeti jobb!”

Egy hozzászólás itt: “Puha vagy Fidesz! – a Honfoglalás 2000 bekeményítene

  • 2018.02.26 - 11:09
    Közvetlen hivatkozás

    a migránosk eltartása miatt nem lesz nyugdíj-emelés

    Viszont Orbán megadja a 14. havi nyugdíjat, mint 2002-ben.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük