Orbán -és a többiek- szigorúan maszk nélkül, kézfogások után osztotta az észt az operatív törzs ülése után

Hihetetlen! Magyarországon, ahol Orbánra úgy tekintenek a hívői, ahogy, nem képes felfogni sem ő, sem a stábja, hogy ha példamutatóan maszkot tesz a szája-orra elé, akkor ebben (is) követni fogják. Mert remélem, csak nem értik…..

Orbán ráerősített Gulyás szavaira

A közösségi oldalán a miniszterelnök kínosan ügyel, hogy a publikus megmozdulásait percről percre nyomon tudja követni a polgár. Szombat hajnalban jelentkezett, hogy munkára, harcra kész:

“Élménybeszámoló”

Szintén Facebook oldalán jelezte:

Szigorú határvédelmi intézkedések technikai részleteit tekintette át az operatív törzs határellenőrzési akciócsoportja szombat reggeli ülésén

– közölte Orbán Viktor miniszterelnök az akciócsoport ülése után közzétett félperces Facebook-videójában.

https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10158551953286093

“Az ajtókon kopogtató második hullám megfékezése érdekében komoly intézkedéseket kell hoznunk.”

Elsősorban a vírus behurcolását kell megakadályozni

a kormányfő szerint, ezért rendelt el a kormány szigorú határvédelmi intézkedéseket. Orbán Viktor ezzel a pénteken bejelentett lépésekre utalt, amelyek szerint szeptember 1-től külföldi állampolgár nem léphet be az országba. A magyar állampolgárok két negatív teszt bemutatásáig, vagy legfeljebb 14 napra hatósági karanténba kerülnek, ha külföldről térnek haza.

Orbán Viktor a szombat reggel közzétett videóban közölte azt is:

“Képesek vagyunk arra, hogy, ha összefogunk, mint tettük a vírus első hullámakor, akkor a második hullámot meg tudjuk fékezni.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük