Kerítésen innenKiemelt hírek

Menczer úr! Mennyivel jobb a magyar népnek, ha a koronavírus megtizedeli a közszolgákat, akik a külügyben dolgoznak?

menczer

Amióta Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért (?) felelős államtitkár összeszedte minden bátorságát és belépett a Fideszbe, minden facebook posztjában teljes profilbedobással áll ki pártja minden megnyilvánulása mellett.

Kivont szablyával a sűrűjébe!

Menczer Tamás Facebookon közzétett bejegyzését azoknak a “hőbörgőknek” címezte, akik nem értik, hogy a KKM miért nem vonulhat home office-ba.

“Nekünk Magyarország az első, a magyar emberekért dolgozunk, és úgy gondoljuk, hogy egy minisztérium nem zár be, nem vonul haza. Itt kell lenni, csinálni kell, egy világjárvány idején is”

– szögezte le. Halkan kérdezném csak, hogy mennyivel jobb a magyar népnek, ha a koronavírus megtizedeli a közszolgákat, akik a külügyben dolgoznak? Nem beszélve a családjukról, szüleikről, ismerőseikről és azok családtagjairól!

“A haza szolgálata nem opcionális….”

Nem ártana, ha Menczer úr frissítené tudását az internet világáról, hiszen a XXI. században az orvosi beavatkozáson kívül szinte mindent el lehet intézni a virtuális térben. Mégis, milyen “életbevágó” tennivalója van egy külügyminisztériumi asszisztensnek, titkárnak, vagy a ranglétra feljebbi fokán állónak, amit ne tudna kezelni “távban”?

“Jött is a balliberális sereg (amely se nem bal, se nem liberális), hogy ez embertelen”

– fogalmazott, hozzátéve: nem az. Ugyanis – mint írta – aki a Külügyminisztérium dolgozik, az a haza szolgálatára szerződött.

A haza szolgálata nem opcionális, és időnként veszélyes

– hívta fel a figyelmet az államtitkár, megjegyezve:

“de arra szerződtünk, hogy ezt vállaljuk”.

Van itt egy kis félreértés újdonsült párttag úr!

A hazát az szolgálja, ha gondolkodó, előrelátó szolgái a köznek vigyáznak az egészségükre, -és a miénkre is- ezért kerülik a veszélyes helyzeteket, hiszen pont a vészterhes időkben lehet rájuk a legnagyobb szükség. Mondjuk azt nem értem, hogy miként véd majd meg bárkit is a külügyben dolgozó adminisztrátorok hada, de ezen ne akadjunk fenn.

“A baloldal a bajban inkább hazavonulna. Ők meg ilyenek”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

– írta Menczer Tamás. Szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP közölte, hogy

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kirúgással fenyegette meg azokat a külügyminisztériumi alkalmazottakat, akikben akár csak felmerült a távmunkára való átállás gondolata.

Ferencváros

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (1)

  1. városi qrir

    szokásos seggnyaló

Szólj hozzá!