Sorting by

×

Juszt László: Orbán úr! Tud arról az Audi, a Mercedes, a BMW, a Suzuki, a GE, hogy már magyar kézben vannak?

Az utóbbi években Juszt László szinte valamennyi közéleti jóslata valóra válik, még ha bármilyen sötét is az. A televíziós -nem visz rá a lélek a múltidő használatára, nekünk Juszt mindig is televíziós marad- időről időre utólag is szembesíti Orbánt és a társadalmat igazával.

“Migráns-baloldal-Brüsszel”

Orbán Viktor pénteken reggelenként rendszeresen ad interjút a Kossuth rádióban, nem volt ez másként ma sem. Beszélt arról, hogy Brüsszel szerint jó a migráció, de ez nem logikus, a migránsok hurcolják be a járványt,

„a migráció okozza, felpörgeti a járvány mértékét”,

meg, hogy Brüsszel nem fizet.

„Hat éve harcolok ezért, sosem voltam ilyen közel hozzá, mint most”,

de még kell küzdeni. Megemlítette, hogy a migrációs nyomás ereje megháromszorozódott, megnégyszereződött. Igaz, a többség nyugatra menne, de ha nem engedik be, akkor itt maradnak,

„ezért be se engedjük őket”.

Az áremelkedéssel kapcsolatban A rossz klímapolitika súlyos brüsszeli klímapolitikai hiba. Brüsszel azt akarja, hogy az emberek fogyasszanak kevesebbet.

„Olyan mértékben megemelni az árakat, ahogy a brüsszeli bürokraták teszik”,

az már hiba, a klímát szennyező cégeket kellene terhelni, nem az embereket.

“A multik Magyarországon nem tudják áthárítani a költségeket, mert rögzítettük az árakat. A multik amúgy is magyar kézbe kerültek.”

Juszt László közösségi oldalán reagált:

“Orbán ma reggel már megint hülyeségeket beszélt az általunk fizetett rádiójában:

“a migránsok hurcolják be a járványt, a migráció okozza, felpörgeti a járvány mértékét”.

Talán ha elárulná, hogy az elmúlt hetekben hány migráns hordta be a vírust, hogy ismét a tavalyi csúcsokat döntögeti a fertőzöttek, a gépen levők és a halottak száma?”

 

“Azután azzal folytatta, hogy 6 éve harcol azért, hogy az ellenük való védekezéshez anyagilag is járuljon hozzá az Unió, de

“Brüsszel nem fizet”.

Ez is konkrét hazugság. Az Unió keményen hozzájárul a költségekhez.”

 

De még cifrábbat is mondott:

“A multik Magyarországon nem tudják áthárítani a költségeket, mert rögzítettük az árakat. A multik amúgy is magyar kézbe kerültek.”

Ha egy példát hallhatnék arra, hogy melyik multit sikerült megakadályozni abban, hogy a költségeit áthárítsa? Mert arra tudok mondani, hogy elbocsátottak dolgozókat, miközben megkapták a munkahelyteremtést támogatást. Az pedig igen érdekes hír, hogy a

“multik amúgy is magyar kézbe kerültek”.

És arról az Audi, a Mercedes, a BMW, a Suzuki, a GE is tudnak, hogy már magyar kézben vannak? Ez az ember tényleg elveszítette a kapcsolatát a valósággal. Ebben a mentális állapotban nem csak köz-, de önveszélyes is. Segítségre szorul, de nem anyagira, orvosira.”

Kapcsolódó

 

Juszt László: Orbán úr! Tud arról az Audi, a Mercedes, a BMW, a Suzuki, a GE, hogy már magyar kézben vannak?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.