Örülnek majd a jelenlegi politikusok gyerekei ha felnőnek, hogy a képükkel "emberarcúsították" magukat szüleik? - Városi Kurír

Sorting by

×

Örülnek majd a jelenlegi politikusok gyerekei ha felnőnek, hogy a képükkel “emberarcúsították” magukat szüleik?

A gyerekeimet és az ő gyerekeiket például a hideg rázza, ha, mint lelkes, büszke nagyanyó közösségi oldalamon adom tudtára ismerőseimnek, hogy “nézd, már megint milyen iszonyatosan aranyos a kicsi”, vagy valami hasonlóval kenegetem nagyon is valós hájam. Eltűnődtem, mit szólnak majd a nem olyan távoli jövőben a politikusok srácai, hogy képükkel hitelesítették magukat szüleik?

Hirdetés

Sütnek, főznek, kirándulnak, meccsre járnak, de néha a Karmelitában is megfordulnak….

Kedden tette közkinccsé Novák Katalin Facebook oldalán, hogy_

“A nyári vakáció első napjának reggelén megmutattam a gyerekeinknek az egyik munkahelyemet, a Karmelitát, ahol mindjárt kezdődik a kormányülés. Nekik pedig a nyáriszünet!”

Csak azt tudom elképzelni, hogy Novák Katalinnak kellenek a lájkok, meg az emberarcúság ígérete, különben mi oka lenne rá bárkinek is, hogy megossza gyerekeivel közös fotóját a Karmelita kolostor erkélyéről? Mert ugye ritkán látni 3 műszakban keccsölő munkást, aki beviheti a kisdedet magával és még pózolhat is egyet, hogy megossza az élményt.

A hétfői meccs is sokakat magával ragadott

Kásler Miklós például két generációval támadott:

Varga Judit előkészül…

Hollik István sem maradt le…

Novák Katalin és a család “haptákban”….

Orbán gyerekei és unokái “használatban”

Lányával a Nemzetiben – nem ott, ahol a 6-os megáll… itt azért már látni némi ellenérzést a gyerek arcán, de lehet, hogy csak a fotós nem volt neki szimpatikus…..

Egy extra fotó: keresztelő + unoka = tuti lájkhegy!

… és, hogy a felmenők se maradjanak ki….

Amerikában ezért….

Amerika persze messze van, meg ott komolyan veszik a demokráciát is, úgyhogy lehet, hogy utópisztikus a felvetés, de tény, hogy a tengeren túlon, ha a gyerek úgy érzi, hogy felhasználták akár a képeot is a szülei bármire, amit felnőttként sérelmez, az dollármilliókba kerül a szülőnek.

 

gyerek

 

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.