Kunhalmi és az irányított "eget-földet rengető botrány", avagy mit lehet kihozni egy fotóból, ha van rá NER-szándék? - Városi Kurír

Sorting by

×

Kunhalmi és az irányított “eget-földet rengető botrány”, avagy mit lehet kihozni egy fotóból, ha van rá NER-szándék?

Kunhalmi Ágnes a péntekre jelölt “ellen-felháborodnivaló”, aki egyike azoknak, akik arra hivatottak, hogy velük terelje el a figyelmet az éppen aktuális valóban vérlázító orbánságokról a NER. Bűne annyi, hogy kampányolt és fotózkodott azokkal, akik erre nyitottak voltak.

Hirdetés

Impertinencia! – kiáltott a Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet szerint megsértette egy második világháborús „túlélő” személyiségi jogait Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke ugyanis a Facebook-oldalára Sebes Emil megkérdezése nélkül tett ki róla fényképet. A kormánypárti lap szerint a budapesti férfi hazafelé tartott, amikor

„akaratlanul belecsöppent a szocialista párt kampányába”.

(A fotót azóta törölték, amiből egyenesen következik, hogy ha az úrnak kifogása volt, egyszerűen megkereshette volna Kunhalmit és csendben, a lovagiasság szabályai szerint elintézhették volna az afférrá dagasztott esetet.)

“…egy mosolygó nő szólt hozzám….”

Sebes Emil nem ismerte fel a baloldali politikust, és mivel egy mosolygó nő szólt hozzá, megállt, ekkor közös fénykép készült róluk. Kunhalmi Ágnes más fotókkal együtt ezt is feltöltötte a Facebook-oldalára. Az esetről a férfi a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta:

felháborítónak tartja, hogy egy politikus a személyiségi jogait megsértve, a megkérdezése nélkül közölt róla fényképet.
A lap szerint az MSZP társelnöke „nem tudta, kinek a fotójával él vissza”.

Ha valaki nem tudná, ki Sebes Emil….

A 89 éves Sebes Emil átvészelte Budapest második világháborús ostromát, a kormánypárti lap szerint „hagyományőrző”, aki rendszeresen végigjárta a Kitörés emléktúrát. (Ezen főleg szélsőjobboldali fiatalok emlékeznek meg azokról a magyar katonákról, akik a végletekig kitartottak a náci Németország és Szálasi rendszere mellett, többek között Novák Előd, a Mi Hazánk szélsőjobboldali politikusa is rendszeresen részt vesz rajta.) Sebes Emil azért vett részt rendszeresen a Kitörés emléktúrán, mert a lap szerint

„mély nyomot hagyott benne Budapest ostroma”.

A Magyar Nemzet úgy fogalmazott, hogy a férfi

„finoman fogalmazva sem szimpatizál a baloldallal”, ami „lapunk tavaly készített riportjából is kiderül”.

Sebes döbbenete

Sebes megdöbbent, amikor a rendszerváltás után megtudta, hogy 1984-ig figyelték. Felidézte, hogy 1948-ban megvádolták a Magyar Népköztársaság megdöntésére irányuló csoportos fegyveres szervezkedéssel, pedig csupán cserkészkedtek. Két társát felakasztották, mások 15 éves börtönbüntetést kaptak, ő vizsgálati fogságban töltött 28 napot – panaszolta a Magyar Nemzetnek.

Akik felháborodtak Kunhalmin, mit szólnak ehhez?

Kásler Miklós közösségi oldalán jelentette:

“Egy megható pillanat részese lehettem, amikor személyesen találkoztam Annácskával, aki a héten megkapta a Bethesda Gyermekkórházban a Zolgensma génterápiás készítményét.”

Kapcsolódó

 

kunhalmi

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.