Pintér-Kásler:”hívják fel dolgozóik figyelmét, hogy egészségük megőrzése nemzetbiztonsági érdek”

Dr. Donáth Ferenc belgyógyász, kardiológus főorvos közösségi oldalán a kormány orbitális hazugságát szedi ízekre. “Ennél nagyobb, szemenszedett hazugságot még az 1981-ben kezdett egészségügyi pályafutásom alatt, sem a kommunizmusban, sem azóta nem vágtak a képembe”.

Pintér Sándor, mint belügyminiszter, és Prof. dr. Kásler Miklós, mint emberi erőforrások minisztere levélben közölték igazgatómmal,- ő meg szétküldte az osztályoknak,- hogy

“kiemelten fontosnak tartjuk az egészségügyi ellátó személyzet egészségének és munkaképességének megőrzését.”

Nem tévedés! Megismétli :

“Hívják fel dolgozóik figyelmét , hogy egészségük megőrzése nemzetbiztonsági érdek.”

Ennél nagyobb, szemenszedett hazugságot még az 1981-ben kezdett egészségügyi pályafutásom alatt, sem a kommunizmusban, sem azóta nem vágtak a képembe.

Miért is?

  • 1. Nem osztották ki a személyi védő eszközöket.
  • 2. Létszámhiányban dolgozunk évek óta csak értéktelenedett keresetért.
  • 3. A hiányzó személyzet bérét sem osztják szét köztünk.
  • 4. minimum 2 helyen dolgozunk, mert olyan alacsony a bérünk.
  • 5. túlzsúfolt betegforgalmat kell ellátnunk.
  • 6. Korona vírus vizsgálat végzését döntő többségünknek nem engedélyezik ,csak az intézmények 1 kijelölt osztálya végezheti. Ezért azt se tudjuk, mikor kell védekeznünk.
    A Dél-pesti Centrumkórházban különítették el őket.

Forrás

Már 16 egészségügyi dolgozó került karanténba koronavírus-fertőzés veszélye miatt

– írta az Atv.hu az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatására hivatkozva. A cikk szerint eddig egyikük szervezetében sem mutatták ki a fertőzést.

Legutóbb az operatív törzs szombati ülése utáni sajtótájékoztatón került szóba a karanténba helyezett egészségügyi dolgozók száma. Akkor Szlávik János, a centrumkórház főorvosa arról beszélt, hogy két embert tartanak megfigyelés alatt, akik egy igazoltan fertőzött pácienssel foglalkoztak.

A kormány tájékoztató honlapja szerint Magyarországon jelenleg 9 igazolt fertőzöttet tartanak nyilván, összesen 67 ember van karanténban. Eddig 362 mintavétel történt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük